sekmadienis, liepos 29

Geriausia, kas galėjo nutikti gyvenime

Nuotr. iš lrytas.lt
Ir tai buvo Red Hot Chili Peppers koncertas. Koncertas, kurio laukiau tikrai ne pusę metų, kuomet nusipirkau bilietą, o jau šešerius metus. Niekad netikėjusi, kad ateis ta diena, kai pepperiai atvyks į mūsų mažąją Lietuvėlę, dabar galiu prisidėti prie tų, kurie patyrė visišką euforiją gyvai klausydami savo dievų.

Atvykau į Kauną likus truputį daugiau nei valandai iki buvo atidarytos durys į areną, tad dar suspėjau aplankyti Giedrutę, kuri man jau buvo atspausdinusi bilietą ir iškilmingai jį įteikė :) Po to susitikau su Ignutės sese ir ėjom laukti, kol iš tokios neapsakomos miesto karštumos pateksim į vėsią ir malonią areną.. Paulius, kuris mane ir užkrėtė red hotais, jau buvo įslinkęs į areną, o kol jį pasiekiau, tai dar sutikau krūvas pažįstamų, su kuriais sustojau šnektelėti :D
Mūsų vietos buvo trečiam aukšte, o tai reiškė, kad nelabai kažką matysim, net su akiniais. Bet argi galima taip paprastai su viskuo susitaikyti? Savanorystė arenoje padėjo man įsigyti draugų, tikrų bičiulių, kurie pagelbsti tokiais atvejais :) Prieš prasidedant koncertui mes jau stovėjome pirmame aukšte (nereikia sumaišyti su nuliniu aukštu, kur buvo stovimi bilietai), apsimesdami, kad čia tikrai mūsų vietos.. Ir visą laiką ten pratūūūūūsinom :))

Nemoku apsakyti tos laimės, apskritai tų jausmų, kurie plūdo viso koncerto metu. Visos dainos viena už kitą geresnės, grojo net tokias senas dainas kaip "Suck My Kiss" ar "Give It Away". Visi grupės nariai atliko nuostabų darbą, tai tikrai aukščiausio lygio žvaigždės ir tikrai garbė juos pamatyti.
Dabar, pavyzdžiui, vis dar negaliu patikėti, kad juos mačiau. Tuos, kuriuos pamilau, man regis, nuo pirmo akordo. Dabar įsimylėjau dar kartą, ir jau tikrai neatšaukiamai. Neįsivaizdavau, kad ir žiūrovai gali būti tokioje euforijoje, visi buvo kaip užhipnotizuoti.
Tobuliausias mano matytas dalykas. Turiu tikslą į stiklainį sutaupyti pinigų ne tik kelionei, bet ir kitam jų koncertui.

Komentarų nėra: