penktadienis, liepos 20

Įpusėjo vasara?

Jau..? Įpusėjo? Dar nepajutau normalios vasaros, atrodo. Na, bent jau orai to neleido pajusti. Pavyzdžiui dabar už lango baisiai lyja, kaip ir visas kitas naktis, o šiandien tai net ir visą dieną.
Einant antrajai savaitei psichika jau truputį susitvarkiusi, nors muzikos, o ypač lyriškos/liūdnos klausyti dar nelabai galiu, nes viduj viskas apsiverčia, susispaudžia.. Dar negaliu galvoti apie tam tikrus dalykus, nes vyksta tokia pati reakcija. Ir kad ir kaip reikia pripažinti faktą, tačiau vis dar sunku pasakyti garsiai, kad Virgučio nebėra ir kalbėti apie jį kaip apie buvusį asmenį. Va ir dabar vos parašiau, net silpnumas rankas apėmė.
O šiaip tai labai nuostabi jo šeima - paskutines kelias dienas praleidom nemažai laiko kartu, važiavom uogauti ir grybauti, ir šiaip kai atvažiavo Mildutė jie visur mane kartu vežiojosi ir liepė eiti kartu valgyti pietų :D Labai geri žmonės, o buvimas kartu truputį padėjo kaip neoficiali grupinė terapija. Ir vėl pasijutau kaip šeimos narė, mėgstu šitą jausmą. Nes visiems kartu lengviau, tikrai tikrai.

Iš mūsų ryte išvažiavo Daiva su šeima (net nebuvau užfiksavusi to fakto, kad jie atvykę..). Dabar kol kas jokių svečių neplanuojam, bent jau savaitę tai tikrai. Ir taip tylu namie, taip ramu, gera.. Labai pradedi vertinti tokius dalykus, kai pagyveni mūsų gyvenimą :D Mildutė šiandien paklausė, ar mes vasarą pailsim. Oooou nou. Tiesa, Gimminiukų buvimas neišvargino, viešnagė praėjo labai greitai, net per greitai, tačiau skirtumas vis dėlto yra, kai namuose ne 4, o 8 žmonės nuolat zuja. Neįmanoma net susitvarkyti, nes viskas tuoj pat apsiverčia :D Ta proga rytoj gal man pavyks gražiai susitvarkyti kambarį :)
Tiesa, šiandien su Solveiga (mano kolegė arenoje) susirašinėjom ir taip užsimanėm kartu vykti į kokią nors kelionę, į užsienį.. :) Taip būtų faina! Aišku, nėra pinigų. Todėl nuo rytojaus turėsiu motyvacinį stiklainį!! Mildutė sakė, kad labai gražus pavadinimas, todėl taip jį ir pakrikštysiu. Mesiu į jį pinigėlius ir taupysiu. Dar nežinau, kur važiuosiu, bet tikrai jie bus skirti kelionei. Kad ir netolimai (pavyzdžiui, gal pagaliau aplankysiu Berlyną ar Londoną), tačiau tikrai jie bus panaudoti tam, ir niekam kitam :)

Komentarų nėra: