trečiadienis, liepos 18

Būna ir blogiau.

Hai hai hai.
Atsikėliau šiandien pusę pirmos..(: Viskas dėl to, kad su Paulium iki pusės keturių susirašinėjom.. xDD Na, tiesiog lenktyniavom, kas ilgiau ištvers nemiegojęs..:) Nugalėjo draugystė:D O šiaip tai. Įrašas turėtų atspindėti pavadinimą..;>> Todėl prašom.
Kai turi rimtą [labai rimtą] klausimą, bijai paklausti [labai bijai], o paskui imi ir paklausi, tai taip ir gaunasi, kad geriau būtum neklausęs:D Bet nežinau. Gal ir gerai, kad išdrįsau. Dabar bent jau žinau, ko tikėtis;) Ir žinau, kad nebeverta svajoti [?]. Ir man visai neliūdna. Nes tikėjausi tokio atsakymo;> O dabar turiu patį geriausią draugą:) Tai čia dėl to reikia liūdėti? Juk yra tokių, kurie neturi nei vieno geriausio draugo. O man štai pasisekė juos turėti net 4! Taip kad ha ha ha. Ir man gerai. Nors galėtų būti ir geriau:D Bet, kaip sako mano įrašo pavadinimas, būna ir blogiau. Didžiuojuosi savimi, kad išdrįsau, džiaugiuosi gavusi atsakymą ir viskuo džiaugiuosi:) O šiaip tai einu rašyt izraelietei laiško:D Čiau.

5 komentarai:

Monika Jasevičiūtė rašė...

Kažkodėl numanau kaip nuskambėjo, ir kam buvo adresuotas tavo klausimas.

Anonimiškas rašė...

:) Ir kaip būtų galima nenumanyti.. xDDD Tiek šnekėta.

Anonimiškas rašė...

oi jūs vaikai, lenktyniavo mat, iki pusės keturių..xD su manim niekam nebus lygių. aš galiu visą naktį nemiegot, ir vėliau visai neblogai padiskutuot apie sapnų valdymą septintą valandą vakaro..:)

Anonimiškas rašė...

Brangus išsiilgtas Bunny, visiškai tau pritariu:) Buvo labai įdomi diskusija apie sapnus. Tikiuosi, vėliau tu puikiai pamiegojai. Ir šiaip. Ne tu viena gali nemiegot:DD

penkeri rašė...

Bet paklausus sutaupei daug laiko ir svajonių, kurias galėsi panaudoti kitais kartais. ;D
Paiilgau jau tavęs.