ketvirtadienis, sausio 3

Labai keistas jausmas būna krūtinėj.
Kartais pasidaro sunkus, bet kai pagalvoji apie tą žmogų
atslūgsta ir pasidaro dar geriau.
Tokios štai mintelės sukasi žmonių galvose apie įsimylėjimą :) Vieno žmogaus galvoje xD Mat daugiau neklausiau. Šiaip ar taip, viskas labai gražu. O kaip būna man?
Man keistas jausmas būna ne krūtinėj, o pilve xD Na, čia matyt kaip kam :) Tiesa, matyt neveltui per visokius filmus sako, kad kai įsimyli, tau pilve skraido drugeliai ir pan. xD Drugelių aš neryju, kad jie ten skraidytų.. xD Tiesiog jie ten yra. Paslaptingieji xD Žodžiu. Jie ten yra ir nerimsta vos tik pagalvoji apie tą žmogų [nors pas mane jie dar pakankamai ramiai tupi, bet..].
Kitas įdomus faktas, kad tas jausmas bent jau man nebūna sunkus ;> Vėlgi - kaip kam. Jis visada būna malonus ir šildo širdį :) Būtų galima pagalvoti, kad pilvas kažkokiu vamzdeliu sujungtas su širdimi.. xD Hamz. Apie tai paklausiu Laimos, nes ji yra protinga.
Apskritai, kai esi įsimylėjęs, elgiesi geriau. Bent jau aš :D Ir visi žmonės aplink tampa geresni. Ir viskas atrodo gražiau nei visada. Viskas būna puiku puiku :)
---
Žmogus, papasakojęs man tai, ką matote viršuje, apie įsimylėjimą, sakė, kad nenori, jog iš manęs šaipytųsi, kai parašysiu tai, ką parašiau xDDD Todėl. Kad ir kaip norėtumėt tyčiotis, nė nebandot! [Pauliau, tikiuosi, pastarąjį sakinį tu perskaitei xDD]

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kodėl būna drugeliai pilve?
mūsų nervų sistema susideda iš dviejų dalių: tai dalis, kurią mes kontroliuojame, ir kita, kuri pati save valdo, t.y. autonominė nervų sistema. kai įvairiais pojūčiais gauname aplinkos impulsus, pavyzdžiui, garso arba vaizdo forma, smegenims jie perduodami elektrocheminiais signalais. čia jie apdirbami ir tampa suvokiami. kartais prie kitų įprastų pojūčių juntame 'drugelius pilve', virpesį keliuose arba širdies plakimą. taip yra todėl, kad dalis signalų perduodami autonominei nervų sistemai.
nėra visiškai aišku, kodėl taip nutinka, tačiau tai priverčia susimąstyti apie mūsų jausmus. kai pamatome mylimąjį, pajuntame 'drugelius pilve',jei ko nors bijome, širdis ima daužytis smarkiau ir pan. kai kuriems žmonėms šie kūniški pojūčiai gali būti itin stiprūs ir sunkiai paaiškinami- tai vadinama somatoforminiais simptomais, kurie kartais gali smarkiai pagloginti savijautą.

Anonimiškas rašė...

Sakiau, kad ji protinga :D