šeštadienis, sausio 5

Spygliuočiai.

Ką tik mūsų šeimoje vyko akcija 'Išgabenk eglutę'. Kaip žinia, mes propaguojame gyvų eglučių puošimą. O gyvų eglučių spygliai byra.. xDD Ji jau drabstėsi tais spygliais visą savaitę. Todėl šiandien buvo išgyvendinta tiesiai pro langą xDDDD Ir dabar mėtosi, vargšė, ant šalto sniego, kuris, pasak Indrės močiutės, yra sausas. Tikiuosi, kad taip ir yra, nes gaila vargšės eglutės.
Kadangi jau prakalbome apie spygliuočius.. Vakar vakare buvo sumanytas ir aptartas dar vienas idealus verslo planas. Aš ir mano partneris Paulius susivienijome gal jau penktąjį kartą xD Ir įkūrėme firmą ANTI-PUŠYS xDDD Mūsų šūkis: „Kirsk pušį kol jaunas!“ Šiuo šūkiu mes sieksime pritraukti savo darbuotojus ir prijaučiančius nuo pat mažų dienų, kad galėtume išugdyti ištikimus anti-pušistus. Mus suvienijo bendros problemos ir siekis išsaugoti Lietuvos nacionalinį medį - anžuolą. Juk jau dabar aplink vieni pušynai, per kuriuos, kaip žinia nėra vietos dygti ir plėtotis anžuolams. Jei taip bus ir toliau, tai mes neteksime anžuolų ir nacionaliniu medžiu taps pušis. Be to, mes, naikindami pušis, palengvinsime prie pušynų gyvenančių žmonių dalią. Kalbėdama iš skaudžios patirties sakau, kad grėbti spyglius, kurių paprastai rudenį (ir ne tik!) būna daugiau nei lapų, yra daug sunkiau nei pastaruosius.
Tikimės įgyvendindami šį verslo planą užsidirbti meleonus, tapti meleonieriais ir pagerinti tautos gyvenimą.
---
Liko išlankstyti 998 gerves.

9 komentarai:

Anonimiškas rašė...

fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū fū net baisu skaityt. pušys priartina Lietuvą prie skandinavijos šalių ir daro ją modernia. pušys įkvepia žmonėms šiaurietiškos dvasios ir santūrumo. o ąžuolai yra mažosios blogio dalelės ir cbb. xDDDDD

Paulytė rašė...

Geriau būtum susirūpinus, kad man dar tiek gervių liko išlankstyt. bbd.

Gintarė. rašė...

Pušys nevaldo. ;D Pritariu Pau. ;D

Anonimiškas rašė...

Trys:vienas Laimos nenaudai!! :D

Anonimiškas rašė...

nu puofik, jūs visi klystat. gėdytumėtės.xDD

Anonimiškas rašė...

Pripažink savo nepergalę :Dp

Anonimiškas rašė...

nepripažinsiu, nes nepralaimėjau:p

Indrė rašė...

Jūs! Besarmačiai! Miškai nyksta, medžiai nyksta, o jūs dar norit prisidėt prie šios negerovės! Šlykštu!

Paulytė rašė...

Taip, mes tokie :D