sekmadienis, birželio 14

Paskutiniu metu gyvenu MG. Taip jau gavosi.. :D T.y. gaunasi. Nu bet kada nors aš parodysiu, ką mes ten veikiam.. ;D

Kadangi šiandien labai graži diena, tai važiavom į Akropolį. Tiesa, norėtau pasigirti, kad miegojau visai ilgokai (ne taip kaip kai kurie žmonės) - nuo pusės dešimt iki pusės vienuolikos (kitos dienos). Todėl ir buvau pakankamai pajėgi važiuoti į Blogį. Norrs.. Gal ir nebuvo toks baisus blogis, nes padariau du pirkinius :D Akinius ir maikutę. Smagu pirkti. O grįžusi kaupiausi kaupiausi ir susikaupiau filmo žiūrėjimui. Tai pažiūrėjau du.

Pirmas buvo The Life Before Her Eyes. Labai nepatiko :D Nepamenu, kas man jį kažkada rekomendavo. Deiv? Na, bet esmė ne tame. Esmė tame, kad nieko ten nesupratau, o aš nelabai mėgstu filmus, kuriuose nieko nesuprantu. Tokie filmai užknisa. Tik ta mergina, kuri vaidino jame (ne Uma Thurman) buvo labai graži.

O antras - Klasė. Žiūrėjau antrą kartą (liepiau žiūrėt tėvams ir Doncei), tai iš tikrųjų daugiau rašiau atvirukus. Parašiau keturis, liko dar vienas ir galėsiu išsiųsti. O tai reiškia, kad teks paploninti mamos piniginę. Nu sori ;x

Rytoj reikia veikti: MG, rašyti atviruką į Taivaną, skaityti Baricco, skaityti KET, mažiau valgyti saldumynų.

3 komentarai:

Tricksy rašė...

Paskutinis dienos darbas visai ne į temą ;D O tai kaip ta "Klasė"?

VVM rašė...

Rytoj reikia veikti: MG xD va cia tai darbas.. kad tik nepamirstum:D

Paulytė rašė...

Juste, kaip tai ne į temą. Nu bet jau vis tiek sulaužytas šitas darbas, nes jau valgiau nemažai :D Klasė tai aišku, kad gerai. Jau kažkada rašiau, o gal ir ne ;D Geras filmas.
Mildute, nepamiršau (sun) Kaip keista :D