trečiadienis, gegužės 25

Trečia dešimtis

Tai ką, šiandien jau oficialiai įžengiau į penktąją (visai ne, į trečiąją) dešimtį. Susimaišė žodžiai.
Nuotraukoje matote įstabiausią gautą dovaną. Ją gavau nuo mylimiausių grupiokių, nuo tų, kurias dar mėgstu matyti. Tai matot, jų daugiau nei trys ;) Šiaip jau man visos dovanos labai fainos ir kitos net netikėtos. Dar labai smagu, kad gavau iš Karoluko gėlytę ;D Nu jis Ignės brolisdvynys, smagu, kad pasveikino asmeniškai :) Ta proga, kad šiandien visi mane myli, valgėm tortuką.
Šiaip pagalvojau, kad malonu sulaukti sveikinimų. Neaišku, kiek tų žmonių iš tikrųjų atsiminė mano gimtadienį, o ne pamatę ant feisbuko sienos.. Bet ai, vis tiek malonu. Nors smagiausi tie, kurie yra bent kiek ilgesni nei "sveikinu" ar "sveikinu su gimtadieniu". Jo jo, esu išranki ;) Taip turbūt ir susiskaičiuosiu, kurie atsiminė be interneto pagelbėjimo, nes šiemet gavau kaip niekad nemažai fainų ir širdžiai mielų pasveikinimų :)
Dar žinokit labai bijojau, kad lis ir negalėsiu eit su suknele. Vakar kokį tūkstantį kartų patikrinau meteo.lt, bet ten prognozės nesikeitė.. Tai prieš išeidama persirengiau kokius penkis kartus, kol galiausiai vis tiek išėjau su suknele, su viena mintimi galvoje: "Kaip bus, taip bus" :D Nu ir nieko blogo nenutiko, va. Turbūt ir gerai, kad pasiklioviau savo norais. Žinot, jau 20 metų, jau savarankiškėju.. :)

Komentarų nėra: