sekmadienis, gegužės 8

GMD 2011

Šiemet ir vėl buvom Gatvės Muzikos Dienoje. Kažkaip pagalvojau, kad būtų įdomu paskaityti buvusių GMD aprašymus, kaip gerai, kad čia juos užfiksavau. Tai va. 2009 metai ir 2010 metai. 2009-ųjų įraše tai fainiausi komentarai, o 2010-ųjų - nuotrauka ir išvis ten apie GMD tik paskutinė pastraipa parašyta :D
Tačiau dabar jaučiu poreikį aptarti 2011-ųjų GMD, kuri kitais metais jau bus tapusi istorija.
Šiais metais pagaliau nukakome į Vilnių! Seniai jau svajojom ten nuvažiuoti, o kadangi šiemet gyvenam arti Vilniaus ir dar važinėjam už pusę kainos traukiniais, tai pagaliaupagaliaupagaliau. Aš nuvykau ankstokai, kadangi norėjau pabūti gera ir pabūti su Arnu, kad nereiktų jam vienam vadalotis. Tai mes maždaug po vienuolikos pradėjom savo klajones. Kai pradėjom eiti, na, tarkim, 11.30, tai neprisėdom iki kokių penkių. Labai smagu. NE. Šiaip jau muzikantų buvo įdomių ir neįdomių, gaila, kad garsių šiemet kaip tyčia nebuvo. Iš žinomesnių grojo tik Poliarizuoti stiklai, kurie atrodė labai juokingai, ir Arbata. Bet ką aš čia.. Kai atvyko Milda ir Virgis, tai mes su Arnu jau buvom apėję vieną ratą (Pilies g. -> Katedros aikštė -> Gedimino pr. -> Vilniaus g. -> Vokiečių g. -> Didžioji g. -> Pilies g. -> ...) tokiu tatai maršrutu. Per dieną nuėjom tokių ratų ne vieną ir ne du :D Vėliau susitikom su Laima ir Saulium. Su jais apėjom kažkelintą ratą. Prie tokių smuikininkių susitikom Svajūnę ir Mildą su Pukelyte :) Dar po to - Viką. O paskui, kai pabuvom truputį su Pauliu ir šakiečiais, su Arnu ėjom pas Andrių pavalgyti. Jis dirba Forto dvare, ar kaip ten vadinasi. Tai žodžiu, tada pirmą kartą atsisėdom :D
Po Andriaus susitikom Inetą su jos draugu Artūru. Va, kiek mes visko susitikom. Buvo įdomu labai, ir smagu. O muzikantų, kaip sakiau, prisižiūrėjom visokių..
Kai pavargom ir VMLS išvažiavo pas Saulių miegoti, tai mes su Arnu dar pavaikščiojom (mm :D) ir važiavom pas Renatą su Gabrielium :) Pas juos turėjom miegoti. Renatos buvau nemačius kokį tūkstantį metų. Tai buvo smagu, pasidarėm valgyti paprastai, bet skaniai, tada ilgai rinkomės filmą, kurį norėtume žiūrėti, aišku, jo taip ir nepažiūrėjom.. Ta proga žiūrėjom poną Byną :D Ir dar Simpsonus :D Smagiai leidom vakarą :)
Naktį užkniso kaimynai ruskiai ir išvis tam bute kažkokios popierinės sienos.
Kitą dieną, ne itin pailsėję, su Arnu išvykom prie Akropolio, kur turėjo vykti Krepšinio širdies akcija. Formavom Krepšinio širdį ir 21 kalba kvietėm žmones į krepšinio čempionatą :D Video galit pamatyti čia. Pažiūrėkit, šiaip fainai atrodo :) Tik visokie durni internetiniai komentatoriai varo, kaip čia viskas lievai, patys sėdėdami išvertę pilvus prieš kompus.
Žodžiu, šiandien grįždami buvom leisgyvoki. Mildutė nufilmavo mūsų itin entuziastingus veidus :D Dabar atsistoju ir linksta kojos, nes per sąnarius jaučiu tik skausmą ir daugiau nieko gero. TAČIAU viską apibendrinus sakau, kad savaitgalis buvo puikus! :)

Komentarų nėra: