sekmadienis, gegužės 15

with love baby

Šis savaitgalis buvo man kaip mažos atostogos, nes velniop tą paskutinę anglų kalbos paskaitą - nėjau į ją.
Kadangi ketvirtadienį Kėdainiuose vyko konferencija, kurioje mes su Giedre skaitėme pranešimą, tai nusprendžiau pasilikti, kad nereiktų papildomai pinigų leidinėti - dabar buvau nuvežta už dyką. Konferencijoje, beje, sekėsi puikiai! :) Mus su Giedrute labai gyrė, sakė, kad labai gerai pasiruošusios buvom ir kad netgi keista, kad mes tik pirmakursės. Jau radom dėstytoją, kuri norės mus kitais metais vežtis į konferenciją ;D Kadangi jų čia būna devynios galybės. Nu tų konferencijų. Tai va, ir pačioms patiko, kad taip gerai pasisekė, turint omenyje tai, kad pranešimą skaitėme ne sekcijose, o per plenarinį posėdį, t.y. visiems jo dalyviams. Ir dar pačios pirmos. Va.
Penktadienį atvažiavo Arno tėveliai su Ugnyte, tai visą savaitgalį turėjom valgyti daug ir buvo smagu. Šeštadienį pakeliavom po parką. Dendrologinį :D Ir net nukakom į geografinį Lietuvos centrą! Žinokit, mėgstu tokias ekskursijas. Lietuvoj reikia pamatyti kuo daugiau, kad neatrodytum paskui kaip koks latras, kuris nepažįsta savo šalies.
Šeštadienį vainikavo kvaila Eurovizija.
Dabar laukiu, kol grįš Ignytė, gal papasakos naujų bajerių apie žydus ;D Jeigu norit pamatyti, kaip man smagu buvo savaitgalį, tai galit nueit į feisbuką, aišku, ten jau sukroviau nuotraukas ;) Labai buvo liūdna grįžti į Kauną, jau noriu namučių. Tikriausiai liko tik vienas važiavimas namo ir tada jau su visam iš barako, uraaa!!

Komentarų nėra: