trečiadienis, kovo 11

Pirmoji kelionė į Baublius.

Tai va, Paulinacool rašo jums toliau. Iš tikrųjų tai labai tingiu ir šiaip neturiu jėgų. Todėl, kad man dabar negerai ir labai skauda galvą. Nu bent jau pilvo nebeskauda, nors ryte (apie 13 val.) tai raičiausi iš skausmo.

Kur mes vakar pabaigėm? A, taip. (ką tik pasižiūrėjau) Pabaigėm niekur :D

Mano pirmoji kelionė į Baublius prasidėjo sausakimšame mikroautobusėlyje. Ne tik kad žmonės nelabai ten tilpo, bet ir jų manta. Mes, pavyzdžiui, turėjom dvi gitaras (Pie), dvi tašes (Aušra),  išsipūtusią kuprinę ir didelį maišą su Alias ir filmais (Pau.). Dar tokia teta turėjo du kupinus Maximos maišus, kuriuos turėjom laikyti (aš laikiau), kad viskas neišbyrėtų, mat Kretingos miesto ir rajono keliai yra skylėti it olandiškas sūris. Ne šiaip taip atvažiavom. Išlipom stotelėj, kur stovėjo vietinė (?) fauna. Nebijojau aš jų, bet vis tiek treningiukai ir mano ilgasis sijonas+kerzai kažkaip nelabai, nelabai derėjo.. Iš ten skubėjom į mokyklą, kur 13 val. turėjo prasidėti renginys, kuriame mes turėjom dainuoti. Kaip keista buvo įžengti į kaimo mokyklėlę :) Po erdvių ir sausakimšų JPG koridorių, šita mokykla atrodė tokia kišeninė ;D Nuėjom į Agnės mamos kabinetą, pirmą kartą kartu padainavom dainą, kurią turėjom atlikti koncerte (Aušra jos net nežinojo :D), dar kartą užplėšėm Laisvę, kurią irgi turėjom dainuoti, ir nuėjom į salę ;D Netrukus atėjo mūsų eilė. Ohoho :D Kadangi pirmiau dainavom tą dainą, kurią buvom ką tik išmokusios, tai pradžioj biškį nusigrybavom :D Bet tik pirmas dvi natas. Paskui oho, kaip plėšėm, net grindys drebėjo :D Visi labai klausė, plojo, lingavo ir t.t. ;D Žodžiu, mes tikros superstar. Po koncerto nuėjom į valgyklą pavalgyti Agnės mamos sąskaita. Prie mūsų stalo prisėdo toks vyriškis, kuris, kaip vėliau paaiškėjo, yra mokytojas. Jis klausė, kiek laiko mes kartu dainuojam :D Dar klausė, apie kokį vaidinimą kalbėjom. Nes mes aptarinėjom mūsų anglų grupės vaidinimą :D

Pas Agnoociuka kepėm piciukę, paskui, bet jau vakare, kepėm pyragą. Ko tik mes nekepėm.. :D Iš viso. Buvo taip nesveikai faina ;D Dar dainavom karaoke.. nu ūbavom :D Kadangi norėjom žaisti Alias, tai Agnoociux pasikvietė savo kaimynę ir ohoho, kaip linksminomės :D Verkėm iki ašarų. Rašėm visokiems žmonėms į skaipą, ir turiu pasakyti, kad Virgis - vienintelis tikras draugas :D Antanas Jonaitis išvis užblokavo :DDD Gvidas Pilelis buvo susireikšminęs, kaip visada, ir, palinkėjęs gero vakaro, atsijungė :DDD Tik Virgis bendravo su tokiom durnelėm, kaip mes :D Ai. Dar šnajookas bendravo, bet čia visai netyčia, nes aš jo net nepažįstu :D Visi galvojo, kad mes girtos. NOU VEI.

Į lovą sugriuvom apie pusę trijų, ar kada ten, ir žiūrėjom Twilightą. Kas žiūrėjo, kas miegojo :D Pie užmigo, išsliūkino į savo gultą ant grindų, o mes su Aušra pažiūrėjom filmą. Jai labai patiko! :D Sakė, būtinai reikės žiūrėt antrą dalį ;D Pabaigėm žiūrėt ir apie pusę šešių (nes dar kalbėjom) užmigom.

Atsikėlusios prisiėdėm ir ėjom vykdyti misijos. Darėm plakatą! Todėl, kad šiandien mūsų mokykloj vyko koncertas, skirtas Kretingos visuomenei ;D Ir ten šoko tautinių šokių ratelis, kuriame šoka mūsų klasiokai Vytis, Šaris ir Virgis. Pasidarėm vieną didelį plakatą su užrašais: Ryžikai, varyk; Čaris ze best; Katiti, tju galji :DDDDD Nu ir išvarėm į koncertą. Mūsų nelaimei, į salę buvo neįmanoma įeiti, tad Kretingos visuomenė nepamatė mūsų triūso rezultatų. Bet. Plakatą parodėm savo žvaigždutėms :DDD Virgis nemanė, kad mes jį pasidarysim. Dabar žinos, kad kitą kartą taip juokaut nereikėtų.. :D Padovanojom jam tą daiktą. Tegul turi, gal ant sienos pasikabins.. :D Įkursim KJPG šokėjų FC ir būsim kūl. Nors mes ir esam kūl.

Ai, dar nepapasakojau, kaip sekėsi mūsų mokykloj dainuot. Tai va, sekėsi gerai. Nes mes kūl.

11 komentarų:

VVM rašė...

paskutinė pastraipa geriausia

Nusileisk ant žemės! rašė...

Aš neskaičiau, bet wow, kaip jums buvo smagu.:DDDD

Anonimiškas rašė...

PIE: Kaip tik ten mums nebuvo.. :D as jau svajoju, kada surengt kita toki cooking'o, alias ir picu party :D:D gal tada dar daugiau zmoniu, mane uzblokuos skype :D:D:D:D bet px (kaip dabar madoj sakyt) (gelyte)

Aš. rašė...

Jei seserie parašo daug, tai reiškia, jog buvo ypatingai linksma.;D

Mo rašė...

Verkėt iki ašarų? :DDD
Kaip įdooomiai.

Šiaip jo. Jūs kūl.

Tricksy rašė...

Žiūrau, kad pasilinksminot gerokai ;D

Paulytė rašė...

Paulius turbūt vienintelis visko neperskaitė :DDD Bet wow, kiek komentarų :D
Mildute, pritariu tau :D Išsami ir informatyvi.
Pie, hm. :D Tavo gyvenimo svajonė yra, kad užblokuotų skypėj? :D Bet palauk palauk.. Kitas žingsnis bus išmetimas one.lt iš draugų, o va čia tai jau šlykščiai ;DDD Nors px (gėlytė)
Sesuo, tu teisi :D
Monika, lavinu jūsų pastabumą :D Ir šiaip, geras pasakymas.
Juste, patikėėk.. 8-D Belekaip belekiek :D

Nusileisk ant žemės! rašė...

Tai tipo aš nevykėlis?:D

Anonimiškas rašė...

na, taip aš nesakiau.. :DD

Nusileisk ant žemės! rašė...

bet leidai susiprast.:D

Nusileisk ant žemės! rašė...

bet leidai susiprast.:D