antradienis, gegužės 26

1

Kadangi man jau aštuoniolika, tai galiu parašyti į blogą apie tai, kas vyko, kol manęs čia nebuvo. :D Tikiuosi, nesupyksit, kad išskirsčiau pasakojimą į tris dalis. Pradėsiu nuo Aušros gimtadienio.

Penktadienį atėjo didžioji diena. :D Šiaip jau nuotaika buvo visai negimtadieniška, nes taip klaikiai norėjau miego (kaip ir visą savaitę). Nu bet negalėjau juk atsisakyti dar vieno savaitgalio.. :D Jei jau švęsti, tai švęsti.

Į hašą mes madingai vėlavom. Iškart ėjom į mišką, kur turėjom karstytis ant medžių. Pasekmės - begalybė mėlynių ant kojų ir ant rankų (šitos ką žinau, iš kur, negi nuo virvių?). Ai, ir dar begalinis nuovargis, kuris vos padėjo sulaukti antros valandos, kada mes ir nuėjom miegoti. :D Šiaip ar taip, buvo smagu pakyboti penkiolikos (ar kiek?) metrų aukšty. ;DD Ir apskritai buvo smagu. :) Ot gimtadienį piršlienė Aušrelė surengė.. ;D Po karstymosi ėjom persirengti ir į žirgyną, kur vyko tolesnis vakarėlis. Ten buvo daug labai skanaus maisto ir žirgų ir dar keli poniai. Visi įteikė Aušrai puikiąsias dovanas ir sėdo valgyti. :D Aai, noriu pasakyti, kad stiklinės buvo su kempiniuku! Labai fainos ;D Ir išvis. Kai bus didelis balius, samdysiu Aušrą ir Eglę kaip šeimininkes. :DDD Tik gaila, kad jėgų nebuvo visiškai. Net šokt tingėjau.. Sori. :D

Komentarų nėra: