trečiadienis, gegužės 6

Kažkaip sutingau čia rašyt. Pastebėjot, ane? Arba šiaip laiko neturiu ;D Iš tikrųjų. Kiekvieną dieną ką nors veikiu. :) Bet užtat kaip gera.. ;D

Šiandien diena nebuvo tokia sunki, kaip tikėjausi. Bet gerai, nes vakaras viską ir sugadino. :DD Nerašėm nei suvokimo testo, nei konstitucijos testo (nėjom į politologiją), bet buvo repeticija, o paskui dar kursai, kurie šiandien buvo apie pirmąją pagalbą. Žiūrėjom juokingą filmuką apie avarijose patirtus sužalojimus. :DD Nu šiaip tai jis nebuvo labai juokingas, bet kaip ten pasakoja.. :DDD Išmokau, kad negalima liesti smegenų, negalima kišti žarnų ir kaulų atgal per žaizdą ir kad IŠMOKITE SUTEIKTI PIRMĄJĄ PAGALBĄ (per 4 minutes). :DDD Va. Ir dabar turiu pažymėjimą :) Už 25 litus. Naa, o paskui turėjau grįžti namo autobusu. Good for me, kad buvau su kerzais, o ne su inkariukais, nes kitaip būčiau šlapia iki alkūnių. O autobusas buvo tik už 45 minučių. Tą laiką turiningai praleidau Maximoj. Tiesą sakant, tai nelabai ir prailgo. Kažkodėl. :D Vis tiek tikiuosi, kad daugiau tai nepasikartos.

Rytoj vėl veikli diena. Po koncerto reikia parašyti anglų rašinį ir išsiųsti jį mokytojai, išmokti žodžius, pasiruošti testui ir išmokti biologiją. (sun)

2 komentarai:

Tricksy rašė...

Tos žarnos su kaulais gerai nuskambėjo ;D

Paulytė rašė...

neblogai, ne ;DD juokingas filmas.