sekmadienis, spalio 28

Anihiliacija.

Anihiliacija yra labai gerai. Anihiliacija būna tada, kai medžiaga susiduria su antimedžiaga ir išsiskiria energija. Kai dalelė susiduria su antidalele, būna anihiliacija. Kai x-bozonas susiduria su anti x-bozonu, būna anihiliacija. Tai galima teigti, kad kai paukštis susiduria su antipaukščiu, irgi vyksta anihiliacijosprocesas. Kyla klausimas, kaip turėtų atrodyti antipaukštis.
Antipaukštis negali būti briedis, nes jie abu turi kojas, kvėpavimo takus, snapus ir daug dalykų, kurie abiems gyvūnams būdingi. Apskritai, antipaukštis turėtų būti visais aspektais nepaukštis, taigi jis negali būti gyvūnas. Antipaukštis negali būti medis, nes medis yra organinis ir taip pat gyvas. Antipaukštis negali būti kibiras, nes kibiras yra kietos būsenos, kaip ir paukštis. Antipaukštis negali būti anglies dioksidas, nes šios dujos dalyvauja paukščio gyvybiniuose procesuose. Bet antipaukštis gali būti plutonis, jeigu tik paukštis nėra radioaktyvus.Tai tada turėtų būti taip, kad neradioaktyviam paukščiui susidūrus su plutoniu turėtų išsiskirti kažkokia energija. Bet dar jie turi susidurti tam tikru greičiu.

P.S.
  • Apie transplutoninę anihiliaciją dainuoja Joniukas ir Gretutė.
  • Manau, kad tai galėtų būti transpaukščio ir plutonio anihiliacija. Galbūt transpaukštis yra toks paukštis, kuris nėra radioaktyvus.

    P.P.S. Dabar kyla klausimas, kokie turėtų būti antigariūnai. (čia A. sugalvojo) xD
    Įrašas sukurtas Laimos T. Neprikišau nei vieno savo sakinio, išskyrus šį ir pastarąjį ;D

    5 komentarai:

    penkeri rašė...

    Protinga moteris ta Laima:>>.

    Anonimiškas rašė...

    Taip, ji mano sielos brolis (:

    Anonimiškas rašė...

    O kažin kodėl neina tos dainos siųst? :/
    Laukiu protingų moterų pagalbos.

    Anonimiškas rašė...

    O ne. kai ką išsiaiškinau šiandien. vis dėlto yra ne taip. antipaukštis joks ne plutonis. :( antipaukštis yra toks paukštis, kurio atomus sudaro neigiamo krūvio protonai (antiprotonai) ir teigiamo krūvio elektronai (antielektronai, dar vadinami pozitronais). iš tokių atomų sudaryta antimedžiaga (antimaterija). tiesa, antimaterija dar nėra gerai ištirta, mokslininkams yra pavykę ją sukurti, tačiau ji egzistuoja labai trumpą laikotarpį, nes iškrat anihiliuojasi. jeigu mokslininkams pavyktų geriau su ja susipažinti, galbūt mes turėtume labai gerą energijos išgavimo būdą, nes vykstant materijos anihiliacijai su antimaterija, išsiskiria, manoma, daug didesnė energija negu vykstant termobranduolinėms reakcijoms. galėtume daugybę energijos gauti nenaudodami gamtinių išteklių ir taip nekenkdami gamtai, o paprasčiausiai anihiliuodami antimateriją.

    o tu norėjai siųst dainą transplutonian annihilation?

    Paulytė rašė...

    Ot velnias :( Nepavyko išspręsti dilemos su antipaukščiu vadinasi..

    Aha, tą dainą;>>