trečiadienis, spalio 1

Čia jums ne grybšiai!

Šiandien esu tikra kultūristė! Todėl, kad buvau net dviejuose koncertuose. Papasakosiu :)
Pirmasis vyko Kretingos meno mokykloj. Ten grojo pianistas Jurgis Aleknavičius. Ooooo gaaaaašššš.. Jau TAIP gražiai!! Seniai bebuvau tokiam koncerte. Pamenu, muzikinėj tai su Rence šuoliuodavom ir tada Sutkus mumis didžiuodavosi :D O pagalvojau, kad šiandien būtų didžiavęsis, nes net du koncertus aplankiau ;D Žodž. Iš pradžių mes nenorėjom eiti į tą koncertą, bet muzikos mokytoja liepė, nes kitaip nebūtume sužinoję muzikos olimpiados rezultatų :D Ir kaip gerai, kad nuėjom! Kalbu daugiskaita ne dėl to, kad būčiau kaip Minedas, o dėl to, kad mes buvom keturi: aš, Gvidas, Kristė ir Ieva :) Koncerto salėje atsisėdom į pirmą eilę kaip tikri meno mylėtojai ;D Mat aš labai norėjau matyti pianisto pirštus :) Ir ko tik nebuvo.. Negana to, kad vos neišsinarinau akių bespoksodama, bet ir koją mėšlungis buvo sutraukęs ir t.t. :D Gvidui buvo kraujagyslės iššokusios ant rankų :D Kristė pamiršo mirksėti. Ieva šiaip šokinėjo nuo kėdės :D Tikrai prikaustė :)
Antrasis koncertas vyko Kretingos kultūros namuose. Koncertavo Čiurlionio styginių kvartetas :) Va va! Kadangi jie grojo neįprastoje salėje (parodų salėj, kuri yra labai maža), viskas buvo dar įdomiau :) Ir labai gražiai bendrauja su publika tie dėdės, jėga. Tiesa, nervino tokie žmonės, kurie:
a) neišsijungė telefonų
b) „šnabždėjosi“
c) plojo tarp kūrinio dalių.
Neišprusėliai. Užtat mes su mama atrodėm tikros muzikos žinovės, nes plojom tada, kada reikėjo :D
Po tokios dienos tikrai gera. Dabar turėsiu ką parašyti į literatūrinį dienoraštį :D Tik dar reikia sudėlioti mintis, nes kol kas esame pilni emocijų :)

2 komentarai:

Tricksy rašė...

Šaunuolė! Aš šiandien irgi eisiu į kažkokį koncertą naujai atidarytoje filharmonijoje ;D

Paulytė rašė...

šaunuolė ir tu ;D