šeštadienis, spalio 4

Šiandien buvau pirmajame Sėkmės mokyklos užsiėmime. Aišku, viskas turi būtinai būti su nuotykiais. Taip buvo ir šiandien.
Paleido mus mama H.Manto g. 84, kur ir buvo parašyta, kad vyks paskaita. Apėjom ratą aplink KU, aplink Studlendą - viskas užrakinta ir niekas nieko neįsileidžia :D Valio. Skambinu mamai. Ji skambina Beatričei, kuri už visa tai atsakinga. Beatričė neatsiliepia. Po kiek laiko atsiliepia. Paskaita vyks visai ne H.Manto g. 84, o kažkur kitur H.Manto g. ;D Buvo likę penkiolika minučių iki užsiėmimo pradžios, o mergaitės (aš, Agnė ir Aida) pėdina iki kažkokio suknisto Gamtos mokslų fakulteto :D Nu nieko. Nuėjom ir net buvom ne paskutinės! Nors dar kol ten radom 215 auditoriją, kuri iš tikrųjų buvo 216.. Žodž.
Tris valandas (su penkiolikos minučių pertrauka) žaidėm susipažinimo ir pasitikėjimo žaidimus. Šiaip buvo visai linksma, bet tikiuosi, kad visą semestrą vien žaidimų nežaisim, nes gal biškį brangoka tada ;D Bet kitą kartą lyg kažkoks lektorius bus, tai gerai.
Po visų smagių žaidimų ėjom iki stoties, nes tingėjom laukti autobuso, kuris mus iki tos stoties ir nuvežtų :D Ten ilgai laukėm mikriuko, o jame priešais mus atsisėdo kažkokie trys forsai, kurie dvokė ugniniu vandeniu :s Ir visą kelią mes dusom ir net pradėjo pykinti. Labai apsidžiaugiau sužinojusi, kad dievas vis dėlto yra ir jie neišlipo stoty su manimi, nes garantuotai būtų ėję į mano rajoną, nes pas mus tik tokie ir tegyvena.
Nuo šiandien naudoju Operą, Exploreris jau pradėjo knisti.
Ir gal man pakeisti blogo šabloną?

10 komentarų:

∃x rašė...

:( :X :E :F ;( ;o
x.X

Anonimiškas rašė...

O tai kas ten per žaidimai? Papasakok plačiau.

Jo, pakeisk, bo visad turiu tekstą paslinkt žemyn, kad perskaityčiau, nes per tas planetas nieko nesimato ;D

Anonimiškas rašė...

Laima, nelabai supratau kai kurių žodžių :D

Juste, emm.. Labai jau tyngiu pasakot.. :D gal kada per skype ;D

Anonimiškas rašė...

kurių?

Paulytė rašė...

:( :X :E :F ;( ;o

∃x rašė...

čia išreiškiau savo tariamus jausmus, jei atsidurčiau tavo situacijoje (kalbu konkrečiai apie sm) xD

Tricksy rašė...

Kažkam Kalėdos atėjo ;DDD

Paulytė rašė...

aa, supratau :D
tipo nefainas šablonas, ju? ;DD

Tricksy rašė...

Tokiu metų laiku, nelabai ;DD Bet kai bus ta Kalėdų laukimo dvasia, tai tada tiks ;D

Anonimiškas rašė...

ai, nieko tu nesupranti :D