šeštadienis, gruodžio 1

Gruodis.

Mhm.
Kągi na kągi. Kaip mes jaučiamės šią savaitę.. Įdomiai. Pasimetę kaip niekad. Oder..? Kas nutiko gero..
Visą savaitę mokykla buvo mūsų :D T.y. budėjom. Šiaip niekad nebuvau budėjus. Smagu ;D Na tik ne ketvirtadienį.. Dėl to. Ir dėl mažių, kurie knisa. Apskritai tai nemėgstu mažų vaikų mokyklose ;D Galėtų būti išgryninta gimnazija, kaip Žiburys. Va tada jau kitas gyvenimas :] Aha. Šią savaitę vedė trimestrus :) Gėda. Man dėl savės. Tokio žemo vidurkio turbūt dar neturėjau, bet nieko tokio juk xDD Visko pasitaiko. O daugiau tai nežinau, kas gero galėjo nutikt ;D Ir šiaip gerumu nespinduliuoja šie 'geri' įvykiai ;D
Kas nutiko blogo..
Blogiausias dalykas koks tik gali nutikti yra pasimetimas. Savyje. Siaubas. Nenoriu, kad tai įvyktų, nenoriu. Bet jeigu..? Pradėsiu nemėgti ketvirtadienių, nes bijau d klasės asmens. Na gerai, nebijau. Tik šiaip.. Norėčiau privengti.. Deja tai nepavyks, nes dvi dienas iš eilės vyksta choro repeticijos, kuriose asmuo būtinai dalyvauja. O gal galėtų kada nors neateiti? Ir šiaip. Galėtume nebedainuot 'Strangers In The Night'. Jin man kažkaip pradeda nepatikti.. ;>> Tiesą sakant tai graži daina, tik kad.. Nu žodžiu. Negerumas. Tikiuosi neįsimylėsiu. Vat kur pagrindinė problema.
O šiaip tai one.lt visagalis viešpats ir labai laukiu grand myto.

2 komentarai:

Ineta Leonavičiūtė rašė...

Nesijaudink, mieloji. Kaip bus taip. Bet šiaip geriau galvok apie mytą ir nebegalvosi apie jį. (:
O aš norėčiau, kad tu man atsiusdintum tą dainą, tada galėtume kartu dainuoti per esameskes. Ir per grand mytą.. ;D

Anonimiškas rašė...

Nu atsiprašau. Bet jau tos dainos tai mes n e d a i n u o s i m xDD Žinoki ji ir taip man nepadeda to pamiršti.. ;DD O reiktų.