antradienis, gruodžio 4

Svaičiojimai.

Labs.
Tiesą sakant, tai trečiadieniai ir ketvirtadieniai yra geros dienos :]] Jos ir šiaip yra geros ;D Pvz. šiandien nieko namų darbų nėra, ketvirtadieniais mes apskritai beveik nesimokinam xDD Ir choras yra jea.
O šiaip man sekasi gerai ;DD Na. Turiu sau tokį tikslą/uždavinį iškėlusi: noriu kuo greičiau numegzti šaliką. T.y. noriu jį numegzti iki Kalėdų. Kad galėčiau prieš Inetą pasimaivyt xDDD Ir šiaip. Kepurę juk dar reikia numegzti.. Žodžiu.
Visai nebeskaitau. Labai negerai. Jau knygą gan ilgai užlaikiau. Gal mėnesį. Gal daugiau ;D Bet kas čia tau skaitys.. Priverskite mane. Ačiū :D [nepamirškime, kad dar reikia man Paryžiaus katedrą perskaityti]
Aha. Kas dar naujo. Reikia intensyviai ieškoti Einav magnetuko :) As soon as possible ;>> Noriu, kad ji jį gautų dar prieš Hanuką :) O aš noriu iš jos jį gauti prieš Kalėdas ;D Mes puikios. Einav labai šauni (:
Pasižadu greitu metu parašyti laišką. Su staigmenomis ;DD
Ir, žinoma. Kitą savaitę, antradienį - ketvirtadienį turėsime mokytojų streiką :) Neįsivaizduoju, ką veiksiu. Bet.. Gal ketvirtadienį reikės dainuoti? ;>> Gal būtų visai neblogai? :> Nes sveikinti yra gerai xDD
Ką gi na ką gi. Tebūnie palaiminti kalėdiniai vafliai 8-]]
Viso gero.

Komentarų nėra: