antradienis, birželio 10

Lietuvių kalba (raštu).

Patikrėlė baigėsi 13.45val., bet negi nepapasakosiu apie viską nuo pradžių..? :DD
Vakar nuėjau miegoti 21.56val. (nuėjimu miegoti vadinama atsisveikinimas su Paulium), bet tai greit ir užmigau :) Didvyriškai ir valingai :D Miegojau visą naktį kaip užmušta, išskyrus tą vietą, kai atsibudau apie penktą xD Bet užmigau ir toliau miegojau iki normalaus laiko. Atsikėlusi, deja, nebuvau nustebinta puikia žinia. Buvau nustebinta visai nepuikia žinia: Italija pralaimėjo Olandijai 3:0. Ir čia puikiai tinka žodis nustebinta. Anyway, netloge vis tiek išreiškiau savo poziciją, už kurią komandą sergu :D
Nukeliavome į mokyklą įprastu būdu ir įprastu laiku. Nuėjusi prie sienos, kur surašyti mokiniai, kas kur laikys egzaminą, nustėrau, nes po mano pavarde buvo parašyta „Andrius Šabanovas“, o tai reiškė, kad jis būtų sėdėjęs už manęs. Būtų, nes, pasirodo, vaikinas nelaiko visų šitų :D Tai šiaip gal ir gerai, nes abejotinas reikalas, kad būčiau sugebėjusi normaliai susikaupti.
Pirmoji dalis buvo rašinys. Prieš jį kažkodėl visgi truputį jaudinausi. Na, sveikai :) Ir taip jau gavosi, kad rašinį parašiau :D Užtrukau 1 val. 45 min. Lyg tai. Rašiau apie skaitymą, žanras - rašinys. Dar buvo galima rašyti straipsnį apie interneto etiką (valio, net nežinau jo reikalavimų :D) ir dalykinį laišką apie mokymosi krūvius. Beveik visi mano klasiokai, ir ne tik, rašė apie skaitymą :D Jaučiu, kad nusibos vertintojams skaityti, bet kąjaučiabepadarysi.
Po to buvo pertrauka. Per ją nuėjau sukirsti cepelinų, su Svajūne ir Agne nukeliavom į parduotuvę.. Visai atsipalaidavau ir nebebijojau, nors prieš teksto suvokimą bijoti lyg ir reikėtų. Bet, kaip ir sakiau, pradėjau drebinti kinkas tada, kai atsiverčiau tekstus :D Pirmiausia dariau gramatikos užduotis. Taip patarė Šukienė, taip ir pati būčiau dariusi. Jos sunkios nebuvo, bet aš vis tiek sugebėjau susimauti ir dabar graušiuosi tol, kol sužinosiu rezultatus xD Na, o teksto suvokimas.. Ojoi :D Buvo įdomu. Pirmasis tekstas nebuvo labai sunkus, netgi lengvas. Antrasis tekstas buvo kiek sunkėlesnis, bet irgi ne pirmo sunkumo. Bet jau bendrieji klausimai.. Na, du juos atsakiau pakankamai lengvai, bet į vieną tai nežinojau niekaip, ką atsakyti. Todėl visai į pabaigą nusisvaigau kažką ir išėjau :D
Tai vat taip. Dabar lauksiu rezultatų :) Nežinia, kada jie bus, bet vis tiek. Rytoj eisiu tik į dailę, ekonomiką ir chemiją 8-] O dabar vykstame namo ėsti :D Čiau čiau :)

5 komentarai:

VVM rašė...

kada tu išmoksi valgyti :D

Anonimiškas rašė...

Ką? :D Kaip suprast? :D

VVM rašė...

dabar vykstame namo ėsti :D

Anonimiškas rašė...

Aa. Na, atsiprašau, bet taip jau įpratau :D

Andrius rašė...

Kodel nebutum galejus susikaupt? :D