ketvirtadienis, birželio 19

Matematika.

(įrašas rašytas grįžus iš egzamino, 16d., su tos dienos nuotaikom)
Ką gi na ką gi. Šiandien buvo matematikos žinių patikrinimas. Hm.. Buvo įdomu :D
Atėjau normaliu laiku, kaip ir visada. Užlipusi į viršų jau radau ten sėdinčias Urtę ir Kristiną :) Nustebau :D Besišnekučiuodamos pamatėm Šukienę, kuri priėjo prie mūsų ir pranešė lietuvių rezultatus. Iš rašinio surinkau 34 balus iš 34 8-) Kaip ir sakiau, susimoviau su teksto suvokimu, iš kurio surinkau 20 (iš 27) xD Gramatikos surinkau 26 iš 27. Nors, kai pagalvoji, tai pakankamai normaliai pavariau xD Sakė, kad mano rašinys labai patiko mokytojoms :) Heh, man irgi būtų patikęs ;D O va Agnė tai išvis kiečiausias bičas, nes prarado tik 3 taškus iš gramatikos ir suvokimo, todėl iš kalbėjimo gali prarasti 7 taškus ir vis tiek 10 gaus 8-) Fainai :)
Taigi. Vėliau nuėjom pas auklėtoją, kai kurios mergaitės panikavo, bet aš apsimečiau, kad nieko nebijau, nes iš tikrųjų nieko nebijojau xD Na, buvo gal kažkoks mažutėlytukas jauduliukas, bet šiaip tai prieš rašinį bijojau labiau xDD 8.35val. nusprendėm eiti prie salės ir laukti ten. Susiradome savo klasiokus (visos klasės stovėjo ratukais :D) ir bijojom visi kartu :D Atėjo Narmontas, perspėjo, kad sėdėtume iki pabaigos ir nuėjo savo keliais. O mes sau tvarkingai sugužėjom į sporto salę. Sėdžiu sėdžiu, žiū, kažkas atsisėdo į suolą, esantį man už nugaros. Atsisuku, ogi ten Andrius ;D Kaip tik užvakar supratau, kad labai jo pasiilgau ir pan. Abu, regis, maloniai nustebom pamatę vienas kitą, nes panaudojome jaustuką „O!“ ir nusišypsojom :D Tada man maloniai sukuteno pilve ;>>
Taip maloniai prasidėjo matkės egzaminas :D Išdalino užduotis. Pirmas puslapis tai tikrai buvo turbolengvas :) Antras irgi dar pakankamai. Bet jau trečias.. :/ Tvoros ilgį apskaičiavau lengvai, bet tie kiti uždaviniai tai tegul eina šunims uodegų šukuot >:/ Ir dar už paskutinį 6 taškai buvo..
Nu žodžiu. Nesigilinsiu, nes paskui užpuls visokios depresijos, kaip Levitą :D Dabar bijau kalbėjimo. Aišku, kol kas apsimetu, kad nebijau, nes ką čia. Bet šiaip tai tikrai jaudinuosi. Baisiausia, kas galėtų nutikti, tai yra kalbėti kalbėti ir pamiršti, ką jau pasakei :D Bet, tfu tfu tfu bar bar bar, tikiuosi, kad man taip nenutiks :)

1 komentaras:

VVM rašė...

aš noriu laikyti matematikos egzaminą dažniau :S