penktadienis, rugsėjo 5

Išsigandau :D

O Dieve, kaip dabar buvo baisu.. :D Norėjau parašyti naują įrašą, bet staiga pradėjo daugintis Pauliaus blogai.. ;DDD Jų atsirado labai daug, gal kokie 60.. xDD jei ne daugiau. Blah, išsigandau.. :D
Šiandien mokykloje įvyko reikšmingas įvykis: susiradau naują draugą :D Jo vardas Antanas ir jis labai šnekus :D Per anglų su Brigita jį pakalbinom ir taip iškart susidraugavom ;DD Jis naujokas mūsų mokykloje, atėjo iš Kūlupėnų. Šiaip aš jį žinau jau iš pernai, nes jis dalyvauja raiškaus skaitymo konkursuose (šiandien Gvidas pasakė, kad A. užėmė trečią vietą respublikoj!) ir per kovo 11 koncertą jis sakė savo žemaitišką kalbą ;D Tai va.
O per muziką irgi buvo linksma. Buvo sujungta su ketvirtokais, tai nieko neveikėm xD Šiaip turėjom žiūrėti Scorpions koncertą, bet tai tik klausėm, nes jis buvo rodomas ant sienos, prie kurios kaip tik mes ir sėdėjom. Kadangi mano vieta buvo užimta, išvijau Gvidą iš jo vietos ir pati ten atsisėdau :D O už manęs sėdėjo.. kas kas? ogi naujas mano draugas Antanas ;D Tai mes ten visą pamoką pokštavom, dar su mumis buvo Urtė ir Monika iš b klasės (su ja irgi tik per muziką susipažinau :D).
Pirmadienį pagaliau bus ch.! Aišku, mes tikriausiai nedainuosim dar (nors jei su Kriste užprotestuosim, tai dainuosim :D), bet vis tiek labai smagu. Be to, bus naujų veidų, pavyzdžiui, Gvidas :D Bus smagu, jau dabar žinau :)
Per biologiją gavom antrą milžinišką knygą, kuri dar gigantiškesnė už pirmąją. Jėga :D Bent nešiotis nereikės :)
Rytoj išvažiuojam į Estiją, tad savaitgalį man nerašykit sms :D

1 komentaras:

Nusileisk ant žemės! rašė...

Nepokštaut reikėjo, o klausyti scorpions.:DDD