pirmadienis, sausio 12

Kelionės dienoraštis.

Sausio 7 d., trečiadienis

Pajudėjom apie pusę vienuolikos. Baisi pūga. Važiuojant kartais dingsta kelias. Ką tik autostradoj pamatėm pirmą mašiną, nulėkusią nuo kelio. Staiga pradėjau atsiminti sapno nuotrupas. Aš lyg ir buvau užsiregistravusi kažkokiam forume, bet ten viskas vyko realiai. Bet kadangi ten buvo kažkoks sadomazochistinis sambūris, man ten nepatiko. Tada sapne atsirado Deivyda, ji turėjo ten savo kambarį. Aš nuėjau pas ją į svečius. Ir tada mane per garsiakalbius pakvietė, kad nubaustų. Bet aš nenuėjau, nes taisyklės nedraudė būti pas kitus, net jei kviečia bausmei. Po kiek laiko kažkokia mergiotė pradėjo rašyti forume, kad kaip gerai, kai klasiokė mane išgelbsti, mat atseit ten negalima turėti pažįstamų. Susipykau su ja. Daugiau nieko neatsimenu.

Ką gi. Toliau žiūriu į kelią, kurio nesimato.

12 h. Matėm dar vieną avariją.

Apie 15:30 išvysktamiš Robinzonados. Pasiėmiau savo ateitį - lengvuosius skaitinius. T.y. bendroji chemija 12 klasei. Skaitau, kol šviesu.

Lietuvos laiku - 17:30. Stovim degalinėj, ta proga pavakarieniavom - katlietai suėjo į pilvą :D Aivaras pavaišino saldainiais, suaugę į darbą paleido Stumbrinę - viskas vyksta normaliai :D Šiaip jau neatrodo, kad vykstam į užsienį. VIS DAR. Paskaičiau chemiją, išsprendžiau kelis uždavinius. Reikia paklausyt Robo, kad pagaučiau įkvėpimą straispniui.

16:58 riedam Lenkijos keliais. Ausyse I Was Broken. Svajoju.

Ką tik tikriausiai vos nepamačiau briedžio. Staigiai stabdėm, vos nenudribau :D Let Me Sign. To Roam.

00:50. Lukoil. Filmas įjungtas visu pajėgumu, neįmanoma užmigt. Fui fui fui. Zigmas pasakė genialią frazę (apie 21 h, kai tą filmą įjungė): „Žmonės pergyveno pilietinį karą, o šito filmo dar ne.“ Turiu įtarimą, kad jis be pabaigos.

Sausio 8 d. apžvalga.

Ryte buvom Slovakijoj. Gal apie septintą, ar anksčiau, buvom Nova Lesna, kur turėjom gyvent. Susidėjom daiktus kambary ir ėjom pusryčiauti. Iškart po to apsirengėm slidininko kostiumais ir važiavom į Aukštuosius Tatrus. Truputį jaudinausi, bet gal nelabai :D

Nuvykę į tą vietą, kur turėjom slidinėti, išsinuomavom slides ir išėjom į kalnus.. xD Čiuožiau nuo tokio plokščio, skirto varliukams 8-D Na.. Kaip čia pasakius apie tą sekimąsi xD Sunkoka. Ypač atsistoti iš gulimosios padėties xD Ir sustabdyti. Negana to, po kokios valandos tokio darbo, man pradėjo skaudėti nesveikąją koją :x Todėl teko ilsėtis. Dar mama prikalbino keletą kartų nusileist, bet ne kažin koks malonumas jau buvo.. Ir dar čiurnas skauda. Po paralių paraliukais. Bet rytoj vėl čiuošiu xD Nors ir po truputį, reikia naudotis proga. Šiandien tepsiuosi senolių tepalu, kad neskaudėtų :D

Po slidžių traukinuku važiavom į didesnį miestą Poprad. Galvoju, kad tai turėtų būti Laimos svajonių miestas. Ten mašinų numeriai prasideda raidėmis PP, vienoj vietoj mačiau draugaujančius kranus ir kaminus. Eini žmogus ir džiūgauji.. :) Pasivaikščioję, pasėdėję koliboj, ėjom laukti autobuso. O koks šaltis! Todėl žaidėm futbolą su skarbonke, darėm mankštą, tėvai šoko valsą. Sušilti nepadėjo.

Grįžom, paėdėm persiėdėm (tikrai per daug), dabar laukiu, kol galėsiu eit praustis ir miegot. Pagaliau LOVOJE!!

Tetis sakė, kad jam taip gerai sekėsi čiuožti, nes buvo išvirkščiai apsiavęs triusikus :DDD

Sausio 9 d., penktadienis

Grįžom iš slidinėjimo. Šiandien buvom Žemuose Tatruose. Šiaip jau būtų buvę fainai, jei ne:

1. Nudribimas nulipant nuo keltuvo. Gera mergina man padėjo atsistoti, palaikę slidę, kol viską susigrabaliojau.

2. Drybis ir kelio pasisukimas, išsinarinimas ar kaip čia pasakyt. Ta proga rytoj nebeslidinėsiu, nes skauda vaikščiot. Nenumanau, ką visą dieną veiksiu..

Tėvams slidinėti sekasi puikiai, Doncei taip pat :) Pavydž.

Ką tik prisitrupinau vaflių į lovą, muahahaa. Ir taip jovalynėj gyvenam xD Važiuosim į Stary Smokovec, į kolibą.

Oi. Tetis liepė parašyt, kad gerai sekasi ir su tinkamai apautais triusikais :DDD

21:20. Grįžom. Smagiai taip :D Toj koliboj yra čifonai, kurie grojo. Meniu netyčia pamačiau persikinio likerio. Tai toks Paulius man jo ir užsakė :DDD Skanus, ką jau čia.. :D O čigonai moka lietuviškų dainų, pvz., Kelelis tolimas. Irr.. Pabaigoj net tetis su jais grojo 8-D Tolumoje laužo šviesos. Dabar sėdim namelio bare. Mama geria Tatrų vėją. Mėlynas. Bus fėjų! xD

Uostyk briedį!

Išėjo kalėdot, grįžo pakūčiavęs.

Sausio 10 d., šeštadienis

Mes ir vėl Žemuose Tatruose. Su mama sėdim daikte, kuriame pavalgėm bulvyčių. mŠiandien aš laisvom kojo. Irr.. Buvom užlipusios į kalną (trasą). Ten sutikom kitus iš mūsų autobuso, sako man: „Kodėl nieko neužrašinėji?“ xD Todėl ir teko dabar parašyt, jei netyčia patikrintų :D Laukiu tečio :)

Jau po vakarienės :D Kaip gera išsiplauti galvą! :)

Paslidinėję tėvai ir pavaikščiojus aš, ir visi kiti, vykom į didelį miestą, į parduotuvę. Didžiąją dalį autobuso paleidom vandens atrakcionų parke, į kurį mes vėl nėjom xD Nupirkau dvi lauktuves (į chemijos grupę ir į ch. xD).

Dabar bandom po truputį pakuotis daiktus. Begalingai noriu miego :x Kojas skauda žiauriai, vaikščiot nebelabai sugebu.

Sausio 11 d., sekmadienis

Laisvesnė diena. Pavalgę pusryčius įprastu laiku (6:30), dar nusprendėm pamiegoti xD Palaima. Atsikelėm apie devintą, susipakavom ir išėjom į geležinkelio stotį, iš kur galėjom važiuoti į Tatranska Lomnica arba į Štrbske Pleso. Vykom į pastarąjį. Stotyje susitranzavom traukinį xDD Jis jau norėjo važiuoti, bet mes jį sustabdėm mojuodami xD Ant greičio užsipirkom krūvą bilietų ir saugiai vykom. Atvažiavę prie trasų.. Hm. Nusipirkom keltuvo bilietus. Tetis su Donce išvarė į kalną, o mama nusprendė nebeslidinėti, tad ta proga mudvi patraukėm suvenyrų link :D Paragavom medovos, nusipirkau puikią gražią kepurę. Suvalgiau kukurūzą virtą ir kilau su mama į kalną. Į 1840 m aukštį. Kai jėga keltis su tais keltuvais! xD O ir šiaip. Nuo ten vaizdas belekaip geras.. Pasifotkinom, pavalgėm ir leidomės žemyn. Su tais pačiais keltuvais xD Mamytė labai bijojo ir truputį daug keikėsi :DD Šiaip ar taip, vaizdas dar puikesnis.

Kol laukėm autobuso, nusipirkau varpą xD Fainuliuką tokį :)~

Apie pusę šešių išvažiavom iš savo namučių, prieš tai, aišku, prisiėdę xD Dabar noriu, kad greičiau sustotume, nes gamta šaukia xD

Žmones sužlugdo troškimai, nes juos įgyvendinus atsiranda nauji.

Sausio 12 d., pirmadienis

Apie pusę septynių buvom Lietuvoj.

13 komentarų:

Sandra rašė...

Spėju su slidėmis aš jausčiausi kaip ant skraidančio kilimo. xDD Nieko nemokėčiau ;DD

∃x rašė...

aš buvau tam nuostabiąjam mieste, tik gaila, tada dar pp nežinojau:(

Anonimiškas rašė...

Sandra, aš įtariu, kad skraidantį kilimą valdyčiau geriau.. :D
O, geras. Dabar būtinai turėtum ten nuvykti, Laima, kad patirtum giluminę euforiją :D

Anonimiškas rašė...

Sveika sugrįžus :)))
žiūriu, kad ir kaip ten bebuvę su tom kojom, vis tiek buvo smagu :)))

Indrė rašė...

tavo tėtis kietas :D

Nusileisk ant žemės! rašė...

O man parvežei būgnus?:D

Paulytė rašė...

:D tai aišku, užsieny visada smagu :)
indre, jo ;DD linksminamės :D
ne, neparvežiau :D juk sakiau, kad su tokiais norais kaip visada liksi be lauktuvių. pažadą ištesėjau :D

Nusileisk ant žemės! rašė...

B e n t g e r a i, k a d n e m e l u o j i.:DD

Paulytė rašė...

žinau, kad gerai, ačiū už mandrą komentarą :D

Tricksy rašė...

Ale kokia trumpa ta jūsų kelionė :D

Paulytė rašė...

užtenka ir tokios, ir taip jaučiuosi atsilikus nuo mokyklos ;DD

Aš. rašė...

Aš tavęs žiauriai buvau pasiilgus, ežy ;D

Paulytė rašė...

:D*