trečiadienis, rugsėjo 21

Rytas buvo baisus.
Užsistačiau žadintuvą 7 val., kad dar atsikėlusi galėčiau paskaityti patologiją, kurios nebuvau skaičiusi vakare. Žadintuvas nuskambėjo. O aš atsikėliau pusę devynių. Į autobusą turėjom išeiti 9 val. Buvo klaiku, kadangi dar reikėjo išsiplauti galvą ir, be abejo, pavalgyti. Patologijos, žinoma, nepaskaičiau, tik autobuse. Bet galiu pasakyti, kad kolis ir nebuvo sunkus, gerai, kad taip anksti ir nesikėliau (nors rytinis stresas turbūt nėra pats geriausias dalykas pasaulyje).
Kitas buvo sunkesnis. Vien dėl to, kad ten reikėjo atsiminti nežinau kokią daugybę skaičių. Na, jei kas nepatingėjo ir pasidomėjo, tai įmečiau konspektą čia vakar. Bet nors ir sunkesnis, nebuvo labai baisus. Galiu būti nebent kur nors susimaišiusi, bet tikiuosi, kad taip nebus. Uždavė savarankišką: turėsim įvertinti kokį nors visuomeninį pastatą pagal tai, ar jis pritaikytas invalidams. Tai kaip faina, eisim ir matuosim visokius dalykučius kaip statybininkai :D Na, bent jau tie, kas norės padaryti rimtą darbą :)

Kitą savaitę nelabai apsimoka važiuot į Kauną, tai dar mąstau apie visokius planus: gal likti namie iki trečiadieno, gal važiuoti pas Arnuką.. Žodžiu, dar reikia pagalvoti :) Bet vadinasi čia antras kursas. Veikiam niekalus, net nervina.

Komentarų nėra: