šeštadienis, rugsėjo 17

Žalgirio arena: 4 diena

Truputuką nebespėjau ryte parašyti apie ketvirtadienį, tad kol dar nesu visiškai užmigusi, ką nors jums papasakosiu iš tos dienos.
Kadangi arenoje turėjo vykti rytinės treniruotės, reikėjo ateiti anksčiau. Rytinės treniruotės prasideda 9 valandą.. Kadangi vyrukai teikėsi miegoti, atėjau aš. Tiesa, į treniruotes mums reikia ateiti todėl, kad mes ten turim atnešti vandens ir stebėti (jei neišvaro), kad nenukristų koks kamuolys į tribūnas, po treniruotės greitai paruošti viską kitai komandai (kuri ateina dar neišėjus prieš tai buvusiai).. Ir kaip tik tą rytą buvo 4 treniruotės. Na, bet žinokit, kad kol yra darbo, tol miego nesinori. Dirbi, dirbi, ir net nepagalvoji, kad reiktų pamiegoti. Bet jau kai atsisėdi turėdamas laisvą minutėlę, tai labanakt vaikučiai.. Per paskutines rungtynes tikrai vos nenusmigau.
Galiu pasakyti, kad labai įdomu žiūrėti, kaip komandos treniruojasi. Visi jie tai daro skirtingai: vieni visas 45 minutes mėto į krepšį, kiti truputį pamėto, paskui aptaria derinius teoriškai, ir vėl pamėto, dar kiti žaidžia vieni prieš kitus.. Gerai, kad visi treneriai (išskyrus serbų) neišvijo iš salės. Mat tokių dalykų kaip treniruočių taip dažnai nepamatysi..
Valgyti vis dar duoda daug, Nerijus vis toks pat nuostabus, tad viskas kaip ir gerai :)

Komentarų nėra: