šeštadienis, rugsėjo 17

Žalgirio arena: 5 diena

Ahaa, jau penkta diena. Negaliu patikėt, kad teliko tik pora dienų ir viskas bus baigta. Kaip savanorių vadas Arnas sakė, kad arena taps mūsų namais, o savanorių komanda - šeima, taip ir atsitiko. Arenoj jaučiuosi tokia sava, o visi žmonės labai draugiški. Smagiausia tas, kad prie bet ko priėjęs gali pakalbėti apie krepšinį. Su bet kuo ir bet kada. Ir apskritai, visi šypsosi ir noriai bendrauja. Taip nesinori pagalvot, kad nuo pirmadienio ir vėl teks sėdėti paskaitose.. :(
Šiandien jau leidau sau ateiti vėliau. Treniruotes sutvarkė gerasis sandėlio draugas Paulius :) Džiaugiuosi, kad nebebuvau taip baisiai pavargusi.
Šiandien vėl apturėjom trejas rungtynes. Pirmosios, kur žaidė serbai ir graikai, buvo tokios apgailėtinos, kad jeigu būčiau žiūrėjusi per teliką, tai būčiau išjungusi ir nebežiūrėjusi. Deja, turėjau stebėti visas. Nerijus sakė, kad serbai glušpetriai :) Tikrai, atrodė, kad visiškai nesistengia žaisti, o aš jau buvau susimąsčiusi, ar tik nebus tokia situacija kaip kažkuriais metais, kai suomiai teįmetė 9 taškus per rungtynes, o varžovai 112. Serbai per pirmą kėlinį sugebėjo įmesti tik 8. O man jie dar buvo faini..
Užtat kaip puiku, kad kitos rungtynės buvo įdomios! Ispanai, nors ir sunkiai, bet nugalėjo tuos karves BuvusiosJugoslavijosRespublikosMakedonijos krepšininkus. O prancūzai, kaip aš ir norėjau, rusus! Net neabejoju, kad sekmadienį laukia puikus finalas. Turėtų būti tikrai įdomu, nes prancūzai ne pėsti.. :)
Mūsų mažoje grupelėje kilo mažytis konfliktukas dėl papildomų akreditacijų, kurias turime, kad nesėdėtume įkalinti salėje. Tačiau tikiuosi, kad viskas išsisprendė.
Beje, vėl buvo atėjęs keistuolis, kuris kartu su mumis valė aikštelę per draugiškas rungtynes :D Liepė pakviesti Tadą, apgavau jį, kad apsauga manęs nepraleidžia, tai jis norėjo pats eiti :D Toks juokingas.. :D Tadas nuo jo slapstosi, nes tas, matyt, kaulina, kad suveiktų jam kokią aprangą ar dar ką.. O gal kad leistų valyti. Nu žodžiu, žiauriai juokingas vyrukas :D
O pabaigoje galiu drąsiai patvirtinti, kad tikrai mėgstu italus :) Teisėjas lietuviškai pasakė "ačiū" ir nusišypsojo, kai pavaliau aikštelę, o draugelis fotografas išvis yra labai fainas :) Italai rūlz.

Komentarų nėra: