antradienis, rugsėjo 6

Viskas vyksta

Sėdžiu dabar sau viena kambary, ir net neturiu stalinės lempos. Per porą buvimo barake dienų pasidariau nemenką sąrašiuką daiktų, kuriuos palikau namie. Tai:
* stalinė lempa (vos ne svarbiausias paliktas dalykas)
* sviestinė (netepu sviesto, nes iš pakelio lievai)
* interneto šakotuvas (šitas pirmoj vietoj)
* guminės tapkės (neturiu su kuo eiti į dušą)
* žirklės (elementaru, bet trūksta)
* UNO (čia šiaip, neturim ką veikt vakarais)
* vokiečių vadovėlis (so dumm Maedchen!)
Tai tik tiek. Tetis turės atsiųsti viską per siuntų skyrių, nes namo grįšiu tik 24 dieną. Į Agnės brolio vestuves.
O jeigu iš mokslų srities, tai kol kas neturim ką veikt. Planuojam su Igne ką nors lankyt (šokius), nes langų kiek nori, o vakarais irgi nėra ką veikti, kaip jau sakiau. Jeigu norit pasijuokti, tai galiu pasakyti, kad pirmadieniais man yra paskaita medžio darbai. Drožinėsim (be bajerio). Ir dar tekstilė, tai ten bus smagiau. Reikia nepamiršti nusipirkti vilnos.
Šiandien vykau į areną, ten dar kartą susitikom su koordinatorium ir gavom aprangas :) Marškinėlius, kepuraites ir KOJINES :D Kojinės tai kažkokios gigantiškos atrodo, bet ten parašyta UNISEX, ONE SIZE, tai reikia tikėti. Dar neišpakavau, nes baltos - susiteps. Mes (valytojai) gausim ir šortus, tad labai puiku. O jei dar per stebuklą atliks ir džemperių ar striukių, tai jau būsiu laimingiausias žmogus pasaulyje. Man kaip visada iki pilnos laimės nedaug tetrūksta.
Šįvakar ir rytoj reikės pasimelsti kokiems nors lietaus dievams ir paprašyti, kad bent vakare nelytų. Norim važiuoti į Rotušės aikštę stebėti krepšinio, žinokit, labai įdomu ten. Ir ne tik tuo, kad pabūni su minia sirgalių, bet ir tuo, kad gali susitikti pačių netikėčiausių žmonių, pavyzdžiui, Virgio sesės draugę Liną arba Renatos brolį Šarą.
Kitą savaitę būsiu labai užimta and I like it. Savanorystė tame EuroBasket'e turbūt bus įsimintiniausias įvykis per šiuos 20 mano gyvenimo metų.

Komentarų nėra: