sekmadienis, rugsėjo 18

Žalgirio arena: 6 diena

Šiandien buvo taip nerealu! Viskas Lietuvos rinktinės dėka :)
Šiaip jau visą dieną, o ypač per slovėnų - serbų rungtynes, norėjau miegučio. Apskritai mane serbai nuvylė šiame čempionate, maniau, kad jie visai nebloga komanda. Tiksliau, labai gera. Bet po vakar ir dar šiandien sumažėjo jiems respecto taškų.
Paulius Semaška






Šiandien arenoje dar vyko U18 All Star Game. Buvo visai įdomu žiūrėti, kaip žaidžia jaunuoliai. Ir jie iš tokių įdomių šalių, kurios šiaip jau krepšinio pasaulyje tikrai neskamba garsiai, kaip, pavyzdžiui, Danija ar Švedija. Džiugu, kad sirgaliai, kurių buvo tikrai daug (EuroBasket puslapis sako, kad 12000 - ir nenuostabu, juk renginys buvo nemokamas), labai palaikė ir lietuvį, kuris žaidė šiose rungtynėse :) Visi jam negailėjo aplodismentų ir sirgo už Mėlynąją komandą, kurioje žaidė Paulius. Na, o mane labiausiai nustebino tai, kad jis labai mažas, palyginus su krepšininkų dydžiais :D Jo ūgis tik 183 cm! Nepaisant to, manau, kad iš jo dar gali būti geras žaidėjas :)
Na, o jei apie didžiuosius vyrus, tai galiu pasakyti, kad šiandien mūsų rinktinės krepšininkai atrodė itin linksmai nusiteikę, ypač Šaras. Vis juokėsi per apšilimą, mankštą vos ne belekokią darė.. :D Nors iš pradžių lietuvių žaidimas ir neramino, bet po ilgosios pertraukos viskas pasitaisė. Geriausias momentas buvo tada, kai atėjo Paulius (sandėlys rūlz) ir pasakė, kad galim sirgt už lietuvius, nes Nerijus su Vitoldu leido :D Tuomet buvo likusios dvi minutės iki mačo pabaigos, tačiau šokinėjom ir plojom kartu su visais sirgaliais :) Pagaliau galėjom išreikšti savo emocijas! O po visko savo aukšte susirinko visi savanoriai ir dainavom dainas :) Negana to, vadovai suorganizavo, kad galėtume patekti į Team Area, tad visi savanoriai susirikiavom prie komandos rūbinės ir laukėm, kol jie pareis. Žinot, koks didžiausias mūsų pasiekimas? Ogi visa tai pamatęs Kemzūra NUSIŠYPSOJO!! Ir ne šiaip sau šyptelėjo, o JUOKĖSI!! He can do it ;D Buvo tokia gera atmosfera.. :) Net neįsivaizduoju, kas būtų dėjęsi, jei lietuviai būtų laimėję kokį nors medalį..
O rinktinės žmogus sakė, kad dar nė vienam mieste ir nė vienam čempionate nebuvo taip, kad savanoriai lauktų komandos prie rūbinės :) Mes kiečiausi!

Komentarų nėra: