trečiadienis, gruodžio 31

Dar viena pabaiga.

Aha. Praėjo dar vieni metai. Siaubas. Viskas greitai, pernelyg greitai.. Atrodo, vieną dieną žiūri į kylančius fejerverkus ir sveikini visus su 2008-aisiais, o kitą.. viskas tas pats, tik sveikinimai lekia 2009-ųjų link. Labai įdomu, kas šiemet įvyko. Nors vakar galvojau, ką rašysiu ir nieko neatsiminiau.. Bet taip juk nebūna, tiesa?

* Birželio mėnesį kartu su visais dešimtokais laikiau PUPP. Antrieji egzaminai mano gyvenime. Puiku, gavau pakankamai aukštus įvertinimus, kad būčiau savimi patenkinta :)

* Vasarą netekau žmogaus. Visi netekom, ir dėl to buvo liūdna. Labai. Mirė močiutė. Bet ir dabar kai apie ją galvoju, galvoje vien geri prisiminimai :)

* Vasarą savaitė, praleista Šakių rajone, buvo viena puikiausių :) Dėl įvairių priežasčių :) Bet jai pasibaigus..

* .. atėjo dar geresni laikai ;D Labai norėčiau, kad jie tęstųsi ir toliau, tik, deja, ne nuo manęs vienos tai priklauso :) Oi kaip ne nuo manęs vienos. Šiaip ar taip, akimirkos nepamirštamos.

* Pradėjau užsiiminėti postcrossing'u :) Puikus dalykas. Bus ką atsiminti visą gyvenimą :)

* Rudens pradžia. Šeimoj tragedija. Partrenkė mūsų mažąją Bliksą. Visi liūdėjo, bet gyvenimas tęsiasi..

* Todėl, kad netrukus mes gavom kitą katytę. Visiškai raganišku būdu, dėl ko ji ir gavo vardą Heksa. Keistas padarėlis, niekas tokio nebuvo matę :) Bet labai mylima ir, atrodo, pati labai mylinti.

* Rugsėjį su tėvais keliavom į Taliną :) Pagaliau jį aplankiau, nes buvau tik važiavusi pagrindine gatve, kuri, beje, yra nesuskaičiuojamo ilgumo. Labai gražus miestas. Didingas. Ir smagu buvo tą savaitgalį atitrūkti nuo visko, kas susiję su Lietuva ;D

* Vis dar tas pats rugsėjis. Mokykloj visi pasimetę, nes nežino, su kuo ir į kokias pamokas reikia eiti ;D O vėliau, kai atsimaišo.. Prasidėjo gerumynai ;D

* Susipažinau su Deivyda. Nuostabi mergaitė :) Sesuo. Tikrai, jei turėčiau tokią seserį, neliūdėčiau. Ir mes pakankamai panašios, manau :)

* Visai neseniai, tikrai neseniai, susipažinau su dviem Inetos klasiokėmis. O, man patinka pažindintis su jos klasiokais ;D Taip pat nuostabios mergaitės :) Tik reikėtų daugiau susipažinti su Linga :) Nes Sima jau tapo drauge ;D

* Metų galas. Ir mane apima psichozė. Twilightozė. Šiandien jau nebežinau, skųstis tuo ar ne, bet.. Iš tikrųjų tai man visai patinka būti apsėstai.. ;D Bent kol kas.

O šiandien važiuojam į Vilnių. Ten ir sutiksim naujus metus, stebėdami Hoff'o šviesų šou :) Vežuosi Indrę. Todėl žinau, kad nuobodu nebus ;D Oi ne. Ką gi, mielieji. Ačiū, kad skaitėt mane dar metus. Linkiu to ir tolimesniais metais ;D Būkit laimingi!

5 komentarai:

Tricksy rašė...

Kiek daug įvykių! :))

Mo rašė...

Aš irgi važiuosiu Hoff'o žiūrėti, tikimės nepaskęsti žmonių minioje.
Protingi žmogai juokauja, kad žmonių turbūt bus daugiau nei per Sąjūdžio mitingus :D

Būk ir tu laiminga :>

Paulytė rašė...

Aha, maniau, kad bus mažiau ;D
Ir kaip tau, Monika? Patiko? :)

Anonimiškas rašė...

Gavau Tavo dovaną! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū! Ačiū!
Nematei mano reakcijos, kai pamačiau ir nuraudau... :D Ir nukaitau.

Paulytė rašė...

:DDD kaip faaina, kad patiko ;D prašom, nėra už ką :) smagu, kad tokie maži menkniekiai pradžiugina žmones :)