ketvirtadienis, birželio 14

Mokslo metai.

O kadangi baigėsi mokslo metai..:> Tai gal kaip ir reikėtų trumpai juos apžvelgti..? Tik įdomu, kaip čia trumpai pavyks:D Taigi.
~~~
* Rugsėjo pirmąją buvo baisoka, nes visgi nežinojau, kur einu:) Įėjus į klasę šypsojosi jauna auklėtoja:) Nu ir patiko ji man visai. Tiesa, kiek vėliau išsigandau į klasę įgriuvusių ketvirtokų:D Šaras įsegė emblemą ir vedė paskui per miestą iki gimnazijos kiemelio:) Įdomu.
* Pirmąją mokslų dieną susimaišėme ir nuėjom ne į tą vokiečių pamoką xDD Gėda. Bet nieko tokio:) Paskui atsimaišėm, sėkmingai.
* Sėdint kūno kultūros pamokoje atėjo mokytoja Ulinskienė ir pasakė, kad Jonas turi išeiti iš mūsų klasės. Vietoj jo atvedė Kęstą. Jis atrodė keistas:)
* Per pirmąjį matematikos modulį atsisėdau su Kęstu. Apsikeitėm keliom nereikšmingom frazėm Draugiškom, derėtų tai pabrėžti:D Taip pabendravau su nauju klasioku.
* Vėliau niekas nedrįsdavo vieni prie kitų prieiti, nes niekas nieko nepažinojo:D Tik kartais pašnekėdavom labai 'prasmingai' su merginomis. Ne visomis.
* Su siaubu laukėm krikštynų:D Buvo nebaisu išskyrus tai, kad dar savaitę ant kojos buvo virvės žymės.
* Gražiausias laikas buvo pietavimas ant laiptų:) Per visus langus jie būdavo užimti pirmos bė:) Ir juokdavomės su Indre, oi, kaip juokdavomės:D
* Kažkada su Raimonda surinkom kompaniją, kad nukeliautume gi pagaliau į valgyklą:D Nuo to laiko mūsų iniciatyva mes visada valgėm valgykloj:)
* Per mokslo metus pamatėm, kokie veidmainiai gali būti kai kurie žmonės;> Gaila, kad tokie glaudžiasi mūsų klasėje.
* Per tuos pačius mokslo metus labai pasikeitė Jolita:] Ji tapo mielesnė. Ir dabar mudvi tikrai daug bendraujam.
* Atšilus orams pradėjom eiti į parką. Ten prabėgo daug gražių gražių akimirkų.
~~~
Tai štai tiek. Gal buvo ir visokių kitokių nutikimų įdomių, bet juk visko čia nesurašysi ir išvis aš juk neatsimenu, jei neparašau:D Vat taip:)

3 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Kažkodėl man baisoka darosi. Bijau ne stojamųjų egzaminų, o dienų, kai visi fuksams kišinės kojas ir panašiai... ;D

Anonimiškas rašė...

mokslo metai mokslo metai... kaip gerai kad jie baigėsi.xD jess. pasidžiaukime už vasarą ir už tai, kad man pagaliau nebereikės bijot kalbėjimo du metus, ir už tai, kad pusei briedžio šie mokslo metai buvo labai sėkmingi ir puikūs neskaitant galbūt kažko.


jess.
;>

Anonimiškas rašė...

Monikute. Niekas fuksams kojų nekišinėja;DD Tik šiaip juos bado pirštais ir erzina xDD
Bunny. Ačiū už ilgą komentarą, kurį aš matau;D