ketvirtadienis, birželio 21

Nenoriu but kurmis.

Hi, Hitler 8-]
Taigi. Ka jums galeciau papasakoti. Ogi daug ka:D Klausykit:)Antradienio, kiek pamenu, nepasakojau, taip?:> Tad nuo to ir pradesiu.
Ta antradieni mes keliavom i sachtas. Druskos kasyklos. Net galejom pasiimti po gabaleli ir daugiau [zinoma, budami suvalkieciai negalejom pasiimti maziau kaip triju gabaliuku:D] tos druskos. Jegyte:) Po zeme buvo labai karsta. Labai labai. Agz. O kieciausias buvo leidimasis liftu:D Klyke paneles ivairius meldziamuosius zodelius [pvz. aleliuja], giedojo giesmes, klause, ar nemirsim ir t.t. O pasirodo prieky stovejo dede is sachtos, kuris vede musu ekskursija:DD Kietai, ne?;D Bet nieko mums nesake. O as galiu pasakyt, kad sachtose buvo gan idomu:) Tik jau kuo kuo, bet kurmiu but tikrai nenoreciau:D Veliau, ta pacia diena, vaziavom prie ezero. Buvo daug vokieciu:) Smagiai pasedejom ir tiek [bendravom ne su vokieciais:D].
Treciadieni lankemes pas pona miestelio mera Thoma Pink. Grazi pavarde:D Jis ten kazka snekejo, ko mes nelabai supratom ir blabla. Tada pasidareme oficialia nuotrauka laikrasciui. Deja, to laikrascio as nemaciau. Schade. Po to vaziavom i MAN gamykla:) Kas nezino, tai ten gamina sunkvezimius ir autobusus;>> Pavargom kaip sunys ir dar daugiau. Nes vaiksciojom tai daugiau kaip dvi valandas.. Gibelis tikras. Ir pasakojo toks dede italas:) Mm..;> Tiek, kad jis senas palyginus:D Bet vis tiek italas. O Astrauskas net nesiteike visko isversti [nors paskui jau net neklausiau]. Taigi. Grizus namo norejau issiust nuotraukas mamai ir auklytei. Idejau kortele i kompa, normaliai viskas vyko.. Isimu - ne vienos nuotraukos!! ;xXx Jegyte. Tikrai fainai. Net apsizliumbiau, nes tokiu smagiu nuotraukyciu ten buvo.. Blah, siudukas. Po sio tragisko ivykio vaziavom su seima i italu restorana. Smagu jau ten buvo:) Geras oras, tad lauke sedejom, valgem picas [nesuvalgiau visos:D], snekejomes, Christina skaite lietuviskai ir t.t.;D Tikrai mielai praleidom laika. pavalge nuvaziavom dar i Braunschweig'a pasivaiksciot po senamiesti. Grazus. Dideli ir galingi pastatai 8-] Zodziu, smaigiai praleistas vakaras. Ir mano manymu daug geriau, negu tiems, kurie buvo tuse kazkokiam. Bukit. Aha. Grize vel bandem kazka daryt su ta fotiko kortele. Bande bande - isvis nejo fotografuot. Super. Susigadino nuotaika again. Tai ir nuejau susiraukus miegot.
Atsikeliau taip pat ne kokios nuotaikos, nes paprasciausiai buvau ziauriai nepailsejus. Tai visa diena marksciausi:D Vaziavom i Harco kalnus. Bet nuo pat ryto lijo, tad i juos nevaziavom xDD Tik vazinejom apylinkem [buvom, tiesa, kazkokiuose kalnuose, bet tarp misku], buvom prie buvusios Vokietijos sienos [tos, kuri skyre Demokratine ir Federacine Vokietijas], pasakojo dede apie tarsa, ekologija. Blabla:D Kai Astrauskas isverte, tai buvo idomu, bet siaip tai ne. Ir buvo salta. Ir as sildziau Indre ir Mildute:) Sake Indre, kad as miela;> Grazu;]
Tai tokios mano dienos. Netrukus vaziuosime i mokykla, grilinsim - atseit atsisveikinimo vakaras;>> Rytoj isvykstam 10.00 val.
Bis gleich;]]

Komentarų nėra: