penktadienis, birželio 8

Nei banglė, nei emo.

Sveiki, brangūs skaitytojai. Iškart atsiprašau, jei šis įrašas bus ilgas;> O gal ir neilgas - aš tik stengiuosi būti mandagi ir atsargi:)
Tai va, grįžau iš Indrės:) Grįžusi pasidėjau daiktus ir iškart ėjau į dušą. Mm..:) Geera..:> Nuovargis nubėgo į kanalizaciją kartu su vandeniu ir putomis.. Va va, visas apsiputojęs.. Bet jaučiu, kad nubėgo, nes dabar taip smagu ir jaučiuosi visa šviežia:) O kurgi mes vakar sustojom berašydami apie dieną..? Ką tik pasižiūrėjau. Oho. Tik ties atvykimu į Slavikus.. Na, bet taip ir turėjo būti tikriausiai;D Todėl pasakoju toliau..:)
Birželio 7d., ketvirtadienis
Po pasėdėjimo kompiuterinėje paršliaužėm namo, kur močiutė jau buvo prikepusi blynų:] Arba ne:D Dar mes turėjom palaukt truputį, nes blynai nebuvo pagaminti. Na bet niekis:) Blynų valgiau daug palyginus, nes šiaip aš jų valgau mažai:D Ne todėl, kad nemėgčiau [mėgstu], o todėl, kad man tai - sotus maistas:) Labai gud. Pavalgiusios ėjom į kambarį klausyti muzikos. Klausėm, draikaliojomės, fotografavomės ir t.t.;D Taip nelauktai ir netikėtai atėjo gal septinta valanda;D Lauke buvo atvėsę. Ir mes išėjom prie Šešupės:) Tolimas kelias:D Nuėjom, pasėdėjom žolėse prie keturių alaus butelių.. [buteliai ne mūsų!] Bet buvo smagu:) Kažkaip nusprendėme eiti į stotelę. Pakilusios, vėžlio žingsniu, ėjom link jos. Indrė parašė Lukui, kad jis ateitų susipažint:D Labai laukiau to momento;D Neįsivaizdavau, kaip Lukutis turėtų atrodyti ar pan., bet žinojau, kad tai super žmogus. Mums belaukiant [laukėm ilgai] atėjo ir pažindinimosi objektas;D Uhu! xD Susipažinom, jis iš pradžių buvo kiek nedrąsus, bet paskui [labai greitai:D] įsidrąsino ir viskas buvo labai ore;D Ahaa.. Mums ten besijuokiant, gavau sms iš Pauliaus. Pasakiau Indrei, ką jis parašė [rašė laiką, kada ateis:D]. O Lukas ir sako:
- Paulius parašė Paulinai! Kaip įdomu.
Indrė:
- Tai jie drr..draugai.
Ir tada Lukas viskąsuprantančiu [čia ironija:D] žvilgsniu ir balsu kartojo DRAUGAI DRAUGAI ir t.t.;D Agž. Jau maniau, kad pamiršo jis, nes mes toliau šnekėjom apie kažkokius dalykus.. Gal Žibučiukus, gal Česių - nežinau. Ir nuo kalno nusileido Paulius su dviračiu. Netikėtai, beje;Dp O Lukas iškart:
- Draugai.. Draugas atvažiavo..
Ir erzina taip. Aišku, Paulius varškelis nieko nesuprato..;D Bet reagavo keistai. Na, kaip ir kiekvienas kažko nesuprantantis žmogus:D Kadangi jis buvo visas purvinas [žaidė FITBULĄ], tai nuvyko namo praustis xD O mes ir toliau šnekėjomės ir labai daug juokėmės:D Ai, vaidinau Būdvytį..;D Lukučiui patiko xDD Dar man buvo pademonstruotas sajanų susitapatinimas:D Su visais garsais ir žingsneliais xDD LUKAS YRA GĖRIS 8-D Taigi. Mes taip ir veikėm kažką linksmo, kol atėjo Paulius. O Lukas su Indre.. Tie tai..!:D Atsistojo ir sako:
- O, draugai. Tai netrukdysim.
Ir išėjo xDDD Grybeliai..;D Bet nieko tokio. Paaiškinau Pauliui, iš kur jie ištraukė tą DRAUGAI, pagyriau auskarą, dar kažką pašnekėjom ir tada mes ėjom ieškot anų dviejų:D [nes, pripažinkim, gal buvo truputį nedrąsu:)] Greit atradom juos ateinant:D Tada ėjom į kažkokią.. ką aš žinau, kas ten per daiktas:D Scena lyg:) Nu koks skirtumas xD Ir ten irgi labai daug juokėmės:D Indrė išrovė bijūno žiedą:D Su šaknim beveik xDD Vargšė gėlė. Ją paskui paėmė Paulius [sakiau, kad vargšė:D] ir įmetė į tą krūmą, kad niekas neįtartų:D Tada išėmė, pamatė, kad sulūžo ta gėlytė ir tada dar giliau įgrūdo:D Ir taip dar du kartus I. ir L. buvo palikę DRAUGUS.. Paulius neatsinešė gitaros ;x Atseitnemokagrot. Prašiau prašiau, bet neatsinešė.. Nu ir gerai. Ir būk sau toks:Dp Kitą kartą aš tikiuosi atsineši:)
Et, paskui pradėjo dar labiau pulti uodai su šeimomis ir mums teko skirstytis. Atsižvelgėme ir į laiką:D Jau buvo 22:27 val. :] Bet mes labai ilgai šnekėjom su Paulium dar :D Tačiau pradėjo Indrė šaukti, kad jau einam namo, nes kanda uodai:) Na tai atsisveikinom ir išėjom:) [mums tik pradėjus šnekėtis, Lukas dar kažkokius keistus judesius atlikinėjo..;D na, mes atsimenam ir užtenka:D] O kelias vedė per kapines..:) Indrė ant kelio pamatė rupūžę ir pradėjo bėgti ir šaukti:D O gal šaukti ir bėgti. Rupūžė buvo šlykšti. Ėjom lavontilčiu xD Nejuokinga gal, bet pavadinimas tai keistas juk:D Mes juo prabėgom kažkodėl:) Per kapines ėjom tyliai, TAČIAU. Dar nebuvom visų perėję, šnekėjom apie TV ir pasakiau, kad jei žiūriu, tai tik žinias ir krepšinį. Tada Lukas paklausė, už kokią aš komandą [Ž ar LR].
A.- Tu sakyk pirmiau.
L.- Ne, tu.
A.- Nu sakyk, paskui primuši dar, jei ne ta pati.
L.- Tavo su Paulium nuomonės sutampa?
A.- Ne.
Ir isteriškas šūksnis:D Ha ha, Lukutis irgi už Žalgirį;D Ir mes pasišnekėjom apie visus žalgiriečius;D Įtariu, Indrei tas momentas buvo pats neįdomiausias:D Bet mums buvo įdomu:) Bendraminčiai. [kažin kas būtų buvę, jei ir Paulius ten būtų ėjęs?:D t.y. kaip jis būtų reagavęs:D]
Na, atsisveikinom ir su Luku. Vyriškai:D Namo traukėm vienos su Indrute:) Jai vis rašė Daumis. Ji paklausė manęs apie vaikino idealą ir mes šnekėjomės;> Parėjom namo, močiutė virė makaronų sriubą, o man pasidarė taipklaikiaibloga.. Nežinau, kodėl. Nieko neužvalgiau, nieko. O vien nuo pasikrutinimo atrodė, kad visas skrandžio turinys bus patalpintas Indrės namų unitaze. Baisu buvo, tikrai. Tačiau mes su Indre vis tiek šnekėjomės, net turėjau jėgų rašyti Pauliui. Bet vis tiek užmigom anksčiau, nei maniau, kad užmigsim. Naktį miegojau gerai.
Birželio 8d., penktadienis
Ryte jau nebebuvo bloga:) Buvau žvali netgi:D Pirmą kartą pabudau prieš septynias. Nemėgstu, kai kambaryje būna šviesu miego metu ir lauke pusvalandį skalija šuo.. Varčiausi, bet kažkaip užsnūdau. Sapnavau:) Sapną pasiliksiu sau, jei nepyksit;] Ačiū. Ir pabudinėjau maždaug kas valandą. Bet po sapno jau buvo gerai viskas, nelabai to miego ir norėjau:D Todėl gulėdavau ir galvodavau..:) Gera. Kai atsimerkiau apie devintą, iš kambario išlindo Jorūnė [Indrės sesutė]. Pakvietė mane žiūrėti albumo:) Nuėjau. Pažiūrėjom. Atsikėlė ir Indrė. Tada mes vėl nuėjom į lovą:D Žiūrėjom albumus, o paskui Nomedą. Padiskutavom ir tarpusavyje. Na, gal tik papildėm viena kitos mintis, nes požiūriai suprato;] Taip valandą, gal daugiau, kėlėmės..;D Pusryčiams valgėm geltoną kiaušinienę, o per radiją tuo metu šnekėjo apie pietų pertrauką..:D Omumsgerai. Mes labai tingėjom. Tingėjom pusę dienos:D Kol jau sumąstėm, kad reikia kur nors eit. O buvo TAIP karšta.. Blah. Bet ėjom:) Tačiau vis tiek tingėjom. Taip ir atėjo laikas man vykti namolio. Vykau. Gaila. Kitą kartą būsiu daug ilgėliau:) [ir Indrės mama pakvietė mane ilgesniam laikui;]]
Tai tokios štai buvo mano dvi dienos..:) Na. Gal reikėtų sakyti, ketvirtadienio vakaras..:D Ačiū už dėmesį.
P.S. Pavadinimas kilo iš to, kad taip mane apibūdino Lukas:D
---
Panic! At The Disco - It's Time To Dance.mp3

2 komentarai:

penkeri rašė...

Viską viską perskaičiau. ir dar klausimų turiu. bet ne čia. Asmeniškai gal bus;D.

P.S. jei apie maisto gaminimą vėl, tai va būtent dabar virtuvėje verda didžkukuliai :D.

Anonimiškas rašė...

Ūū! Kažkas perskaitė;D

P.S. Aš kada nors ateisiu pas tave pavalgyt:D