antradienis, liepos 1

Apie filmus.

Kažkaip užėjo siųstis filmus.
Iš tikrųjų tai nežinau, koks mūsų internetas ir ar kartais jis ne toks pat, kaip Kriūkuose. O tai reikštų, kad nelabai gerai kasdien siųstis filmus. Bet.. Ai, dabar jau mėnesio pradžia, tai galima 1.2GB ir suvartoti. Ypač, kai siunčiamasis filmas yra „December Boys“ („Gruodžio berniukai“).
Filme vaidina Danielis :] Na, iš Hario Poterio. Bet jis ten jau nebe Haris Poteris. Danielis Radcliffe‘as naujajame filme vaidins vyriausią iš keturių našlaičių, besivaržančių dėl beveikės poros, besirenginačios įvaikinti vieną iš jų, dėmesio. Manau, kad gal visai įdomus filmas bus, jei tik aš suprasiu, kas ten kalbama. Nes lietuviškasis torrent.lt nesusiprotėjo turėti tokio filmo.
Vakar atsisiunčiau (ar užvakar?) filmą „Purvini šokiai. Havanos naktys“. Primygtinai liepė Ineta ;D Bet ir šiaip aš jį jau per tv norėjau pažiūrėti, tik negalėjau, kai rodė. Todėl planuoju pažiūrėti šiandien. Jo siužetas yra toks: Jauna amerikietė Ketė privalo išvykti į Kubą, kur jos tėvas turi verslo reikalų. Vieną dieną jos dėmesį patraukia prie viešbučio baseino dirbantis padavėjas Chavjeras, kuris, priešingai nei mergina, yra jokių tabu nesuvaržytas laisvas Pietų Amerikos gyventojas. Jaunuoliai pradeda bendrauti ir Chavjeras pasižada išmokinti Keitę jausmingų ir romantiškų šokių. Mergina nusprendžia nuo šeimos narių nuslėpti, kad ruošiasi dalyvauti tradiciniame šokių konkurse. Keitė ir Chavjeras greitai tampa daugiau nei šokio partneriais...
Taigi. Įdomu, ar šie filmai bus įdomūs. Bet kad jau parsisiunčiau.. ;D