ketvirtadienis, rugpjūčio 16

Sop - Haris Floperis.

Labas;D
Grįžau šiandien apturėjusi šiek tiek streso. Apskritai. Mes šiandien su Laima nieko nespėjom:D Viską minute ar dviem darėm vėliau, o tos minutės buvo labai svarbios. Na bet apie viską iš pradžių..;D
Šiandien atsikėlėm jau devintą, nes reikėjo filmą anksčiau eiti žiūrėti:) Nu kad būtų pigiau:D Atsikėlėm, susiruošėm palengva ir pėsčios patraukėm link Akropelio. Ėjom lėtai.. xD Nu ne, ėjom tai mes normaliu greičiu, ne lėtai, bet kažkaip labai ilgai.. xDD Nu nieko. Filmas [Simpsonų] turėjo prasidėti 11.20 val. pagal mūsų užrašėlį. Atskubėjom tiesiai 11.20val.. xDD Tai buvo pirmasis stresas - kad neparduos bilietų. Tačiau išgirdome, kaip sako kiti, kad 12.00val. į Simpsonus.. Hamz xDD Nu tai ir mes tada..;D Pasirodo, 11.20val. filmas prasideda Coca-Cola Plaza kine, o ne Forum Cinemas xDDDDD Buvo geras;D Taigi, likusį laiką iki filmo praleidome knygyne:) Jėga. Knygynas yra jė jė jė. Tačiau mums atėjus prie kino salės durų, 11.59val., mes radome jas..užrakintas! ;o Buvo stresas nr.2. Juk suprantama, bilietai tai buvo nupirkti.. Bet atėjus dėdei tokiam jis atrakino duris, patikrino bilietus ir mes galėjome daug juoktis iš Simpsonų xD Aha. Pasibaigus filmui jau ėjom namo. Matėm typo daininyką Karklelį xDDD Sužinojau, kad Aleksas turi tokius pat mėlynus batraiščius kaip mano 8-] Ir šiaip. Mąsčiau, ar parašyti tai, bet parašysiu:D Sapnavau ALEKSĄ xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Nieko sapne nešnekėjom. Jis šnekėjo tik su Laima xD Nu nežinau, kai Laima užmigo, tai gal ir pasakė jis man kokius kelis žodžius, bet tai. Nu bet vis tiek kiečiausiai, kad sapnavau jį xDDDD Bet grįžkime į realybę.
Jau atvykus į geležinkelio stotį paaiškėjo, kad likus penkioms minutėms iki traukinio išvažiavimo bilietų nepardavinėja ;[[ Kaip fū. Ir dar pas tokią piktą kasininkę pataikėm.. ;x Fū fū fūūūū. Nu žodžiu - stresas nr.3 - pavėlavau į traukinį. Kitas buvo po valandos su trupučiu. Tai sėdėjom ir klausėm Laimos, o po to mano muziką;) Išvykau ir grįžau sėkmingai.
O dabar viskas, nes tuoj prasideda krepšinis ir viskas - šventa. Viso geriausio;]]
A, ryt išvažiuoju į Kretingą, tai vėl neparašysiu čia iki sekmadienio.

Komentarų nėra: