trečiadienis, rugpjūčio 15

Wir sind wirklich krank.

Sveiki gyvi draugai bičiuliai!
Štai ir atėjo ta valanda, kai mes turime išdėstyti jums savo elektroįvykių horizontus. Visų pirma derėtų paaiškinti, kas yra tie „mes“. Tai yra du žmonės, kurių pseudonimai yra Paulina ir Laima. Bravo, plojimai.
Dabar papasakosiu aš, šio blog'o savininkė, kaip vykau į Vilnių. Iš pradžių, grįžus mamai namo, aš dar nebuvau susidėjusi daiktų:D A au. O mama pasirodo skubėjo..;>> Nieko tokio:D Aš juos greitai susigrūdau [tiesiogine šio žodžio prasme] į nedidelę kuprinėlę, kurioje tilpo net ir mano juodasis gotiškasis sijonatis bei juoda šilkinė madinga bliuskytė, kuri buvo įsigrūsta paslapčia 8-] Taigi. Mes išvykome į Šakius, kuriuose turėjome įsigyti batukus, bet jie dar nebuvo atvežti, tad ta proga įsibroviau į biblioteką:D Pasiėmiau knygą, seną, su mano nemėgiamais geltonais puslapiais.. Ale tiek to:D Ir tada jau staigiu taikymu [:DD] lėkėm į Kauną, kur stovėjo mano išsvajotoji geležinkelio stotis:) Nuėjus nusipirkti bilieto, paaiškėjo, kad traukinys išvyksta po dešimties minučių, kas iš tiesų buvo be galo gerai 8-] Beje. Mačiau Igną! Mano buvusį klasioką šeštoje klasėje:D Gražus brudas. Įsigijau bilietą už 6,70 Lt ir nuėjau į savo elektrinį traukinį. Traukinyje sprendžiau vieną vienintelį Sudoku, kuris buvo iš tiesų be galo sunkus.. Dar perskaičiau knygos vieną skyrių ir tada jau buvo Vilnius:D Tai reiškia, kad sudoku sprendžiau tikrai ilgai xDD Beje, traukinys keletą kartų sukėlė man panikos jausmą, nes jis purtėsi:D Supraskite, mielieji klausytojai, kad važiavau traukiniu pirmą kartą. Bet buvo smagu:> Vilniuj manės dar nelaukė Laima:D Ji užstrigo kamščiuose. Nieko:D Aš savarankiškai apėjau visas matomas ir nematomas stoteles, mačiau dėdę bomžą, kuris sėdėjo ir bambėjo, kaip jis viskuo nepatenkintas, mačiau penkis dėdes, kurie šaukė „Kur einam gert?!“. Visokios publikos galima sutikti sostinėj pasirodo..<: Tačiau aš neišsigandau ir drąsiai laukiau ZwjK. Ji atvažiavo. Mes įsėdome į autobusą [kaip keista;D] ir važiavom pro stotelę, kurioje dažnai būna emo, bet joje nebuvo jokių emo, kuo aš likau didžiai nepatenkinta ;[[ Namuose mūsų laukė Eglė, kuri yra Laimos sesė. Va;p Žinokit, Laima buvo nusipirkusi tokių skanių baltų zefyrų, kurie buvo jė. Ir dar vištienos pusfabrikačiai irgi buvo jė. Po šių vaišių mes beveik iškart ėjom suptis. Eidama Fabijoniškių rajonu, kuriame nėra narkomanų [:D], jaučiausi kaip Vokietijoj. O NETOLI LAIMOS GYVENA ALEKSAS!!:D MĖS ĖJOM PRO JO NAMĄ 8-] Au jė. Mums besisupant mus užklupo atseit lietus. Bet lijo dideliais lašais, tad mes išsiskubinom namolio:D Parsiskubinusios žiūrėjom aukšto intelekto realybės šou „Kitas!“ :> Jam įpusėjus pradėjome gaminti blynus, kurių net trys buvo nenusisekėliai. Nu jiems paprasčiausiai nepasisekė gyvenime. Jų lemtis - šiukšlių konteineris, kur iš jų visi tyčiojasi:D Maišelyje nuo zefyrų. Bus bomžams balius, nes Katinas neėdė..:D [ne bomžų, o blynų] Vakare pas Eglę atėjo tas žmogus, kuriam mes gaminom blynus tam žmogui:D Po ilgų ir sunkių kulinariniųįvykiųhorizontųsubriedžiuirzwjk mes ėjom prie kompo - jė:D Pro langą gražus vaizdas, ačiū už dėmesį.
Dabar ateina nesavininkė šio blog'o - Laima, ZwjK.
Kai jėga. papasakosiu apie ateitį. mūsų laukia puiki ateitis. Ateityje visi žmonės bus GOTAI (ir dabar visi, tik ne visi tai žino), bus jau numirę. visi klausys Bauhaus ir valgys zefyrus. vieną dieną ateis burtininkas Rainbow ir jis išburs, kad mus įtrauks supermasyvi juodoji skylė- kvazaras. bet tada atskris pankas supermenas ir išgelbės pasaulį nuo LSD. ir visi draugiškai šnekėsis apie elektrolitus :)
Panelė Briedys yra jėga.
Ich bin wirklich krank.

Komentarų nėra: