šeštadienis, lapkričio 8

Mes spaliukai :D

Šiandien ir vėl buvau Sėkmės mokykloj. Šįkart paskaita buvo apie komandos kūrimą ir darbą grupėje. Lektorius - Ugnius Vaišnora.

Tiesą sakant, iš pradžių maniau, kad nebus labai įdomu, nes iškart gavom testą, jis beveik nieko nepašnekėjo. Tą testą kada nors gal ir čia įdėsiu, arba atsiųsiu, kas gražiai paprašys ;D Žodž. O po pertraukos, per kurią visi kalenantys dantimis mokinukai puolė prie savo paltų, šalikų bei pirštinių, prasidėjo pats įdomumas ;D

Mus suskirstė į grupes. Dvi grupes sudarė po keturis žmones ir dvi po penkis. Mane atskyrė nuo pažįstamųjų ir patekau su kažkokiais Kotryna, Skirgaile ir Benu. Žinojau juos tik iš matymo, bet dabar kai pagalvoju, tai labai gerai, kad pakliuvau būtent į tą grupę :)

Pirmoji užduotis buvo su Maryte ir Pranuku ;D Reikėjo nuspręsti, kuris iš penkių pasakos veikėjų kalčiausias, mažiau kaltas ir t.t. Gibelis buvo ;D Perskaičiau tą pasaką ir pradėjom diskutuot.. Tam reikalui buvo duotas pusvalandis, bet mes labai nespėjom ;D Kitos trys grupės viską padarė greičiau ir jiems teko mūsų laukti dar keletą minučių, nes mes niekaip neradom kompromiso :D Šiaip ne taip baigėm. Per tą užduotį kažkaip labiau susipažinom :)

Antroji užduotis privertė pajudėti ;D Kiekvienai komandai buvo duotas didelis lapas (tikriausiai ten A1 formato) ir visi nariai turėjo atsistoję ant jo kuo greičiau nusigauti nuo vienos sienos iki kitos ;D iš pradžių niekaip nesumąstėm, kaip tai padaryti, bet galų gale tikriausiai Benas kyštelėjo mintį ir mes tai padarėm :D Suplėšėm lapą į keturias dalis, du žmonės atsistojo ant dviejų dalių, kiti du - už tų žmonių. Ir žygiavom taip šauniai ;D Tik gaila, kad Kotrynai ir Skirgailei nepavyko pasiekti tikslo, tad mes nelaimėjom ;/ Nors to ir nesiekėm :D Šiaip ar taip, mums su Benu pasisekė puikiai, nes dirbom labai darniai :D Kai turėsiu nuotraukų, gal įdėsiu :D

Trečioji užduotis. Turėjom įsivaizduoti, kad esam kažkokios firmos, kuri vežioja prekes į egzotiškas šalis, vadovai. Vežant pasitaiko visokių nelaimių, todėl reikia sudaryti ryšulėlį, kuris darbuotojams padėtų išgyventi, jei jau kas nors nutiktų. Tame pakete turi būti 10 daiktų. Naa, ir ant tų lapų buvo surašyta gal 50, gal dar daugiau ;D Turėjom išrinkti dešimt, tik dešimt. Kaip vėliau paaiškėjo, net dešimt :D Šįkart be ilgesnių diskusijų susitarėm, ką imti, net neradom tiek reikalingų daiktų ;D Taip lengvai pavyko dėl to, kad mūsų komanda jau beveik buvo praėjusi Audros fazę, mes jau beveik Normalizavomės (:

Va. Net turim naują tikslą - užkariauti pasaulį ir sukurti greito maisto restoranų tinklą :D

Šiaip iš tikrųjų džiaugiuosi, kad buvau grupėj būtent su tais žmonėm, nes buvo labai linksma ir jauku (: Nė kiek nebaisu ;D Jei reiktų toliau tame daikte dirbti komandose, rinkčiausi būtent tą. (Mūsų pavadinimas „Spaliukai“)

4 komentarai:

VVM rašė...

o varge.....

Paulytė rašė...

kas?:D

VVM rašė...

kad čia kažkoki žaidimukai, ką jie išmokys xD

Paulytė rašė...

tai kaip tik ir išmoko dirbti komandoje, ją formuoti :D