antradienis, lapkričio 4

Duonos ir žaidimų!

Plium plium plium! Baigėsi atostogos.

Per šias Vėlines buvo pakitimų: vaikščiojom ne Pažerėlių kapinėse, o Šakių. Irgi gražu. Uždegėm žvakutę ant Martinaičio tėčio kapo :) O po to važiavom į „giminės“ susibūrimą pas „močiutę“ valgyti kugelio. Tai taip pat buvo naujiena :) Na, pats susibūrimas tai jau seniai nėra naujiena, tik mes į jį pirmą kartą važiavom. Ten buvo ir mano numylėtasai pusbrolis, o prieš išvažiuojant mama garsiai visiems paskelbė, kad kaip gražu, kad Paulina draugauja su Paulium ir kad turi jo numerį, ir kad žino pavardę :DD Linksma.

Tikėjausi, kad šiandien mokykloj jausiuosi geriau, bet paaiškėjo, kad labai laukiu Kalėdų atostogų :D Beet. Buvo atvažiavusi aktorė Virginija Kochanskytė, skaitė lietuvių poetų - išeivių poeziją. Šiaip jau man poezija nelabai, bet susižavėjau :) Galbūt net ne pačia poezija, kiek tuo, kaip galima ją interpretuoti. Ir pati moteris tokia žavi ;> Žodž, ten prasėdėjom dvi valandas, bet man labai patiko. Tiesa. Neapsieita be nesklandumų. Tiesiog gaila, kad dar yra tokių žmonių (reikia nepamiršti, kad ten buvo susirinkę 9-12 klasių mokiniai, devintokų gal net nebuvo), kurie eina į tokius renginius tikėdamiesi pramogos, ir, jos negavę, daro visokias nesąmones. Intelekto nesugadinti žmonės, kaip tetis sako. Aktorei beskaitant eiles, nenutilo šnabždesys, paskui kažkas pradėjo vaikščioti, dar vėliau - nudribo nuo kėdės, tuo sukeldami neišsilavinusių žmonių, buvusių salėje, juoką. Galų gale, po skambučio daugybė vaikų atsistojo ir išėjo. Tiesiog taip, vidury eilėraščio. Mokytojos, sėdėjusios šone, šnabždėjo: „Kaip gėda“, o ir mums buvo žiauriai gėda. Užsidarius durims, atsistojo nauja banda ir aktorė pasakė, kad tie, kas nebus iki galo, nes mes dar šnekėsimės, tegul išeina dabar. Ir tegul lieka tie, kurie sėdės iki galo. Tai, kaip bebūtų gaila, iš visos salės liko gal tik kokia 30 žmonių. Nu gal truputį daugiau, bet kažin. Žodžiu. Tiems jaunuoliams, kurie kai kurie yra vyresni už mane, reikėtų mokytis etikos. Mokytis, mokytis ir dar kartą mokytis!

O per atostogas perskaičiau tris knygas!!

4 komentarai:

Tricksy rašė...

Ne naujiena, pas mus būna lygiai tas pats.

O kokias knygas? Tikriausiai viena iš jų HP ;D

Paulytė rašė...

HP jau nebeužskaitau kaip knygos, tai tiesiog atsipalaidavimo būdas :D
'Pasaulis už grotų', 'Ko tu iš manęs tikiesi?' ir 'Liūdna pasaka'. Pastarąją nežinau, ar užskaityti kaip knygą.. :((

VVM rašė...

pas mus irgi buvo kochanskytė, kodėl šį įrašą pamačiau tik dabar? :o man labai patiko kochanskytė, o gal ne ji buvo? bet man atrodo tokia pavardė. ji jėga.

Anonimiškas rašė...

taip, ji tikrų tikriausia jėga :)