ketvirtadienis, balandžio 26

Šiukšlių krantelis.

Taip jau galvojau, kad neprisėsiu šiandien prie kompo. Ir visai su mielu noru būčiau neprisėdus;p Bet kadangi turėjau minutėlę laisvo laiko..(:
Šiandien buvo sutrumpintos pamokos, nes po jų turėjome kuistis po šiukšles pasiesarty. Bet nesiskundžiu:) Po istorijos [mokytoja pabaigoj pamokos kaip tik sumąstė pamoralizuot, tai visai blah] skubėjom į gimnaziją pas Snieguolę ir pajamėm interviu;]] Miela ta mokytoja;>> Paskui dar pasidomėjo mano mokslinėm pakraipom. Pasakiau, kad humanitarė grynaveislė, tai ji stebėjosi;D Stebiuosi ir aš. Nes man chemija tai vieni juokai;D
Buvo šiandien šlepečių diena. Nesuprantu, kodėl beveik visi gimnazistai taip skeptiškai žiūrėjo į visa šita. Net mokytojai be tapkių buvo - jokios dvasios ;x Vos kelis mokinius mačiau su šlepetėm:] Visų mielos;D Iš klasės mudvi su Mildute vienintelės vaikščiojom jas apsimovusios ir mums buvo pasiutusiai linksma;D Nes kai skubėjom į informatiką, laiptais, tai jos smuko;D Bet nieko. Nepargriuvom:)
Po pamokėlių skubėjom į pasiesartį;D Neįsivaizdavau, kad rinkti šiukšles gali būti taip smagu:DD Vis todėl, kad rinkau su Indre ir Mildute;]] Jos mieluolės. Kaip visada:) Dainavom, nešiojom vieną maišą trise ir mums buvo labai gerai;D Paskui perkūrėm truputį A.Baranausko 'Anykščių šilelį' [šiukšlių krantelis] ;D Apie šiukšles. Nu mums asociavosi;D Po to atgaivinom maišą. Jis valgė šiukšles;D Auklėtoja juokėsi. Galvojo, kas mes per psichės. O man ji dar didesnė psichė atrodė, nes atėjo su aukštakulniais ir išsičiusčiusi, kai kitos auklėtojos su vaikais dirbo ir jokių aukštakulnių neužuosi nei turėdamas tokią uoslę kaip komisaras Reksas.
Mokiausi šiandien daug. Neišmokau nieko biologijos, tik piešinukus;>> Nu ir biškį dar kažko. Dar pasimokiau lietuvių šalutinius sakinius. Kai 6 gavau, tai mąstau, kad reik taisytis;DD Ir dar knisausi su anglų:] Eisiu ryt atsiskaityt. Milda gavo 10 ;o Ji kietas bičas:)
Taip ir užbaigsim:D
Bai.
[ryt susitiksiu Paulių, be be bee;DD]

Komentarų nėra: