antradienis, gegužės 1

Su vėjeliu.

Sveiki. Jei jūs sveiki, nes aš tai ne. Sėdžiu apsikrovusi nosinėmis, kvėpuoju pro burną, nes pro nosį neina ir neverta vardint kitų su sloga susijusių bėdų.
Su gegužės 1-ąja. Darbo diena, bet niekas neina į darbą:] Logika.
Net nepastebėjau, kaip prabėgo svaitgalis.. Ilgas ilgas, o tik šniukšt ir baigėsi. Va tai tau. Gal, jei būčiau buvusi namie, būtų truputį lėčiau praėjęs.. Bet kadangi buvau išvežta į Kretingą, tai laabai greit. Tiesa, vakar buvom prie jūros į Palangą nuvažiavę:) Oo.. Dar niekad nebuvau tokio vėjo jutusi;D Kaip tik prieš tai pasakiau Pauliui [aišku, 'ant juokų'], kad toks vėjas gali ir nupūst. Bet užlipusi ant tilto rimtai taip pamaniau;o Siaubas. Prapūtė ir smegenis, ir ausis, ir.. xD Maniau, nuskrisiu į Švediją su vėjeliu. O visai nieko prieš būčiau, norėčiau aplankyti Švediją;p Ypač kai ir Norvegija paskui nebetoli.. (: Padariau visokių nuotraukų, kurių neturiu namie. Bus parvežtos penktadienį. Tikiuosi, tetis laido nepaliks:) Nes visaip juk nutinka.
Šiandien grįžusi iškart įvirtau į lovą. Miegojau. Vėl apie dvi valandas. Vakar irgi miegojau. Kai rytoj per vokiečių paklaus, ką veikiau, sakysiu, kad miegojau:) Būsiu visai kaip Kęstutis. Reikės kažką kito sugalvot:D Atsikėlusi pasimokiau;]] Parašiau anglų 'product enquiry', vokiečių 'Mein Tag', chemijos mangano (IV) oksido lygtį, pasimokiau biologijos kontroliniui. Jeigu gausiu daugiau nei 8, būsiu Dievas;D Tai vat tiek. Tikiuosi, rytoj nebus taip šalta, nes visgi man reikės ir po lauką blūdinėt.. Nenoriu ausų uždegimo. Pasimelskit kas nors, kad jo ir nebūtų. Ačiū.

7 komentarai:

Ineta Leonavičiūtė rašė...

Gerai, pasimelsiu (:

Monika Jasevičiūtė rašė...

Aš taip pat nesveika. Kvėpuoju pro burna ir kumščioju milenai į pašonę sakydama:
- Mane dusina.
:D
Pasimelsiu.
Amen.

Anonimiškas rašė...

Ačiū tiems, kas pasimeldė:]
Oi, Monikute, tik tu neuždusk;p Juk būtų labai gaila prarasti tokią nuostabią merginą;>>

Monika Jasevičiūtė rašė...

Nuostabią! o.O
Apie ką čia tu? :D

Ineta Leonavičiūtė rašė...

PAsimeldžiau. xD
Tik pamiršau ko tu prašei ir pasimeldžiau tik už tai, kad tau sektųsi. ;D

Anonimiškas rašė...

Monikut. Apie tave gi;D Kokia tu nenuovoki xDD
Ineta brangioji. Ačiū:] Bet matyt tavo maldos ir pritrūko, nes aš jau beveik sergu ;x

Ineta Leonavičiūtė rašė...

Tai prie to pačio, pasimelsiu dar ir šią naktį. (: